Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy nagyújnyi lyuk lett a...

Egy nagyújnyi lyuk lett a küszöbön mit lehet vele tenni ?

Figyelt kérdés
Tegnap kerékcserekor nagyrészt az én hibám az emelőről lecsúszott az autó és pont úgy érkezett hogy az emelő megszúrta a küszöbrész alját ! Rozsda eggyáltalán nincs most lett alvázkezelve mik lehetnek rá az opciók ? Egy nagyújnyi lyuk keletkezett rajta
nov. 4. 06:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
El kell vinni lakatoshoz.
nov. 4. 07:10
 2/22 anonim ***** válasza:
29%
bontó
nov. 4. 08:43
 3/22 anonim ***** válasza:
Elviszed karosszériáshoz. Valószínű kivág egy tenyérnyi darabot belőle a lik körül és behegeszt a helyére egy új lemezt. Utána lehet fényezni, alváz- és üregvédőzni.
nov. 4. 09:09
 4/22 anonim ***** válasza:
Ökölméretű lyuk volt a küszöbön,a tied az semmi
nov. 4. 09:17
 5/22 krwkco ***** válasza:

"mik lehetnek rá az opciók ?"

1. A következő vizsgáig vagy egyéb intézkedésig leragasztod ducktape-pel, hogy ne menjen be ott a víz.

2. Feltöltöd purhabbal, lefeded üvegszálas kétkomponensűvel és lefested.

3. Lakatos.

Nagyon függ attól, hogy mennyi idős az autód és mit vársz még tőle. Egy egészséges lemez többnyire nem lyukad át, ha erő éri. Csak hajlik és horpad. Könnyen lehet, hogy az már átrozsdásodott. :-(

nov. 4. 09:23
 6/22 anonim ***** válasza:

"Egy egészséges lemez többnyire nem lyukad át, ha erő éri. Csak hajlik és horpad. Könnyen lehet, hogy az már átrozsdásodott."

Először nekem is ez jutott eszembe. De attól függ, mire esett rá. Ha úgy esett és valami kis felületű alkatrészre, az akár át is bökhette. A küszöbök külső borítása nem túl vaskos lemez.

Mikor a márkaszervizben az 1 éves autómat tanulók rosszul emelték, akkor nekem is csak behorpadt meg lenyúzta a csáp a fényezést. De ott nem esett rá, csak rossz helyre rakták a csápot, nem az emelési pontra.

nov. 4. 09:42
 7/22 A kérdező kommentje:
Az emelő kicsúszott alóla és mivel a hátsó fékdobot festettem így esett le és az emelőre esett az alja + fa ami alatta volt !
nov. 4. 10:19
 8/22 A kérdező kommentje:
Úgyhogy nagyerő szúrta ki ! De nemrozsdás eggyáltalán üregkezelve védve van mimdig és a lyukadásnál is látni hogy nemrozsdás :/
nov. 4. 10:21
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
Nagyújnyi? És van Nagyrégi-nyi is?
nov. 4. 10:42
 10/22 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nem esett rád! Bakot mindig tegyél alá az emelő mellé, a biztonság kedvéért, pont az ilyen esetek miatt! Még szerencséd is volt.
nov. 4. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!