A Fiatoknak is 4 szer 100 a lyuk osztása?
Figyelt kérdés
ápr. 10. 06:07
1/9 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem.
Azért a "Fiatok" egy elég tág meghatározás, nem gondolod?
3/9 anonim válasza:
NEM, 4 csavaros fiatoknakis 4x98 és nem 4x100 az osztóköre.
4/9 anonim válasza:
2!
Első olvasásnál én is elgondolkodtam, hogy milyen rossz anya lehetek, mert fogalmam sincs a fiam lyuk osztásáról 😀
5/9 anonim válasza:
#4, a 2-es vagyok. Én meg a lányom lyukosztásáról nem szeretnék nyilatkozni. Az eleve rossz kategória lenne itt. Meg egyébként se! :D
6/9 anonim válasza:
az én fiam semmi ilyesmiben nincs benne!!! tisztességes hetero, fideszes gyerek!
7/9 anonim válasza:
Nekem meg gyerekem sincs. Rögtön hátrányból indulok.
8/9 anonim válasza:
Azért te sem vagy piskóta! 🤣 De amúgy #3 voltam, szerintem relatíve normálisan és helyesen válaszoltam, a fura kérdésedre is!
9/9 anonim válasza:
Harmadik olvasásra realizáltam, hogy te a Fiat autómárkáról beszélsz és nem a fiunkat szídod. De úgy látom nem csak én. Kérdésedre pedig tuti ott van pontosabban a kézikönyvben vagy az interneten a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!