Milyen Márkájú téligumit válasszak?
Figyelt kérdés
Autópályán közlekednék a kisautóval napi 95km-et,jelenleg Dot 2321 Nordex wintersafe 2 kínai csoda van a felnin de kőkemény már tavaly télen korcsolyáztam velük.
155/70R13 MATADOR MP93 NORDICCA,Hankook Winter i*cept RS W442,Falken Eurowinter HS01,kinek mi vált be a legjobban?
A gumiszervizes Azt mondta vegyek Sebring téligumit jó az..
nov. 3. 08:28
11/21 anonim válasza:
12/21 A kérdező kommentje:
nov. 3. 09:11
13/21 A kérdező kommentje:
Barum
Otrokovicében 1924-ben épült fel az akkori Csehszlovákia első gumigyára. A személyautó abroncsok gyártása 1934-ben kezdődött. Jelenleg a Barum gyár és a márkanév a Continental AG tulajdona. A Conti, miután átvette a gyárat hozzáfogott a teljes körű átszervezéshez a német tapasztalatok alapján. Mára a Barum a világ egyik legkorszerűbb üzeme, az itt gyártott termékek minősége kitűnő
Ez se lehet rossz
nov. 3. 09:14
14/21 anonim válasza:
Ezek közül a Hankook, de a Krisalp egy kicsit jobb a tesztek szerint. Én ezt a kettőt tudom ajánlani. Egyedül magasabb kategóriában a Continental.
15/21 anonim válasza:
A Barumot nagy ívben kerüld el! Autópályázós autón 10 éves Krisalpot cseréltem le idén, az anyagában szinte gyári új volt, csak elkopott a futófelülete. A városi kiskocsin gagyi Barum volt, azt harmadik évben cserélni kellett, mert szét volt reprdezve! De minél többet olvasol, annál jobban szétmegy a fejed. Nem kell túlgondolni a gumivásárlást.
16/21 A kérdező kommentje:
Ok köszi az infot!
nov. 3. 09:23
17/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyen kis méretben elég korlátozott a választék. A nagy gyártók zászlóshajó modelljei általában nem is elérhetőek ebben a méretben. Amiket felsorolsz, lényegében szerintem mindegy. Egyik sem teljesen no-name gumi. Vannak köztük nagy gyártók másodmárkái. Itt inkább annak lesz jelentősége, hoyg friss gumi lesz az autódon.
18/21 A kérdező kommentje:
17-es Maximálisan egyetértek veled, próbálok minőségi gumit venni munkába járós lesz a gép épp költözünk le vidékre..
nov. 3. 10:22
19/21 anonim válasza:
Vegyél egy jó 4 évszakost és felejtsd el a csereberét. Jövőre majd nyárit fogsz keresni... Vredestein Quatrac az ajánlatom, van ebben a méretben.
20/21 A kérdező kommentje:
van nyári 14 alufelnivel 165/60 2024 dot Uniroyal Rainexpert5 3 ezer km van bennük..
nov. 3. 12:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!