Friss jogosítvánnyal milyen használt kisautó típusok között érdemes nézelődnöm?
Friss jogosítvánnyal éppen úgy lehet nézelődni/válogatni az autók között, mint egy 30 éves engedéllyel.
Szerintem nem a jogosítványod kora, hanem a pénztárcád határozza meg a vásárlás korlátait.
A Hyunda-nál az i30 és i40 pont, hogy a nagyobb kategória... 😅
Nekem i10-esem van, és nagyon szeretem. Az i20-as is egész kompakt. Városi közlekedésre pont jó, nem eszik sokat.
Szintén friss jogsisként én Golfot vettem. Mondjuk már tavaly, amikor kitaláltam, hogy megcsinálom a jogsit, már akkor tudtam, hogy nekem Golfom lesz. Tök véletlenül alakult úgy, hogy Golfon is tanultam, csak nem ferdehátún, hanem kombin. Így csak mégjobban beleszerettem. Nem érzékelem, hogy bármi is kemény lenne, ahogy említed. Imádtam vezetni azt is, amin tanultam és a jelenlegit is. Pedig nő vagyok és elég válogatós mindenben, ha valami nem tetszik, vagy nem tartom kényelmesnek bármilyen szempontból, akkor nem kell.
Egyik barátnőmnek I30-a van, ő is nagyon szereti azt. Voltunk már többször azzal külföldön, teljesen jó autó az is.
Toyotában is gondolkodtam, mert külföldi túrák miatt kényelmesebb lett volna egy fokkal nagyobb autó és csomagtér, ott az Aurisokat nézegettem, a Yaris nekem túl kerekded.
Toyotás ismerőseim is vannak, mind szeretik. Egy dolgot mondtak, hogy az 1.3-as motort felejtsem el, 1.6 megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!