Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogosítvánnyal milyen...

Friss jogosítvánnyal milyen használt kisautó típusok között érdemes nézelődnöm?

Figyelt kérdés
A cél a megbízhatóság, a normális karbantartási költségek, és az alacsony fogyasztás lenne. Másfél-max. 2 milliós értékhatárig próbálok nézni valamit.

nov. 2. 11:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
... esetleg talán még a Mitsubishi Space Star is szóba jöhetne. De nem értek a kocsikhoz műszakilag. Sokan javasolják a Suzukikat, de azoktól valahogy ódzkodok. Lehet, hogy csak azért, mert még a '90 években úgy reklámozták őket, hogy "a mi autónk, nálunk szerelik össze".
nov. 2. 20:16
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#10,11: Nem véletlenül szídják a franciákat, full laikusként engedd el, pláne a CC-t, gatyád rámegy, ha besz/rik a tető. Space Star extrém fapad. Ülj bele egybe és nem fogod akarni. Polo, Fiesta ezek közül, de nézd meg a Jazz-t és a Micra sem rossz opció
nov. 2. 20:19
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Elektromost vegyél, 2024 van.
nov. 2. 20:28
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Elgondolkodtató volt. A német kocsik állítólag megbízhatóak, csak egy baj van velük: kemény ülések, kemény kasztni, kemény lengéscsillapítás... minden olyan kemény bennük. De szívesen beleülnék pl. egy Poloba (vagy egy Golfba akár). Egy hónapja beültem egy Mitcubishi Space Starba egy III. kerületi kereskedésben és nekem nem tűnt fapadnak, de tény és való, hogy az autó relatíve egyszerű volt, mint a faék (aztán átültem közvetlen mellette egy Coltba... ég és föld volt kényelem szempontjából). A francia autókban tulajdonképpen a kényelem és a dizájn az, ami a leginkább megfogott, csak a megbízhatóságukat nem igazán ismerem. Ha rákeresel a neten a francia autós véleményekre, annyira vegyes képes kapsz, hogy a végén teljesen bizonytalanná válasz.
nov. 2. 20:33
 15/24 A kérdező kommentje:
*válsz* - elbizonytalanodsz.
nov. 2. 20:35
 16/24 A kérdező kommentje:
*Mitsubishi, nem Mitcubishi... bocsánat. (néha megesik a félregépelés, ha mobilon ír az ember)
nov. 2. 20:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#14: És azt, hogy a német autó kemény, honnan veszed? Mert szerintem ugyanazokból a véleményekből, mint, a francia autókkal szembeni prekoncepciódat...
nov. 2. 21:00
 18/24 anonim ***** válasza:

Ennyi energiával már számtalan -lakóhelyedhez közel eső- kereskedés honlapját nmegnyithattad volna....

(mondjuk akkor nem tudsz kivel vitázni)😜

nov. 2. 21:10
 19/24 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amúgy például a Peugeot előnye tényleg az, hogy szép és kényelmes autókat gyártanak, de kb ennyi, NE VEDD MEG!

A Polo meg egy ténylegesen jó autó!

nov. 3. 05:54
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy kötekedjek azokkal, akik tanácsot próbálnak adni nekem. Nagyon köszönöm, hogy időt és energiát fordítottatok a válaszadásra. El fogok gondolkodni a dolgon - szerintem egy Poloval is happy lehetnék - a lényeg a gyakorlás lesz, és az, hogy viszonylag kényelmesen, de biztonsággal el tudjak jutni A-ból B-be.
nov. 3. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!