Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogosítvánnyal milyen...

Friss jogosítvánnyal milyen használt kisautó típusok között érdemes nézelődnöm?

Figyelt kérdés
A cél a megbízhatóság, a normális karbantartási költségek, és az alacsony fogyasztás lenne. Másfél-max. 2 milliós értékhatárig próbálok nézni valamit.

nov. 2. 11:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Annyi ilyen kérdés volt már. Mindjárt jönnek a suzukik és a suzukikat fikázók.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Swift vagy Yaris.

nov. 2. 11:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyat, mint az előző ezer pont ugyanilyen kérdésben.
nov. 2. 11:47
 3/24 A kérdező kommentje:
Átnéztem őket is. Sajnálom, ha tele van a tökötök a témával, de mivel jelenleg érintve vagyon a témában (és mivel magát az oldalt is erre találták ki), bátorkodtam kérdezni én is :)
nov. 2. 12:00
 4/24 anonim ***** válasza:
37%

Szia. 2 millió forintos keretből már lehet bőven válogatni. Javaslom a használautó.hu-nak a részletes keresőjét. Gyakorlatilag magad állítod össze a kívánt autót kívül és belül egyaránt. Gondolok itt főleg az extrákra is. Mondjuk ez olyan szempontból rossz, hogy teljesen mindegy hogy magánszemély vagy kereskedő, vagy egyéb viszont eladó hirdeti az autót, sokszor nem töltik ki az extra listát megfelelően, így mondjuk egy bizonyos keresési listában ha bepipálsz valamit, akkor mondjuk az 1307 találatból mindjárt nem lesz csak mondjuk 300 valamennyi.

Attól függ, hogy mi számít neked kisautónak.

Egyébként Toyota Yarist ajánlom nagyon. Kényelmes belül, ellehet benne férni is, és abszolút megbízható mind a dízel mind a benzin változat belőle.

De inkább sorolok néhány márkát és típust:

Toyota:

- Yaris

- Corolla

Opel:

- H Astra

- J Astra

- D Corsa

- Micra

- Meriva

Volkswagen:

- Golf 5/6

- Polo

Honda:

- Civic

- Jazz

Suzuki:

- Swift

Mitsubishi:

- Colt

Ford:

- Fiesta

- Fusion

Hyundai:

- i30 és i40 talán

Kia:

- Ceed

Rengeteg autó van ebben az árkategóriában már, és tökéleteset nem fogsz vennni úgysem, hiszen használtautókról beszélünk, de szépet és jót azt igen.

nov. 2. 12:48
 5/24 anonim ***** válasza:
86%

Azért bőven ugráltál a kategóriákban. A Corolla, az i40, a Ceed egészen más színvonal, mint egy Polo vagy egy Swift... a Micra amúgy nem Opel, hanem Nissan.

nov. 2. 14:22
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
ma 12:48 🤣 Basszus. Gyakorlatilag felsoroltad a hazánkban kapható összes autótípust. Mondjuk ezekből valóban választhat a kérdező: Mondjuk ezeknek a fele sem kisautó.
nov. 2. 14:51
 7/24 anonim ***** válasza:
12%

Ezért lettem lepontozva? Azta mindenit... Az ember segíteni próbálna, ti meg beleköttök mindenbe. :D Ez az oldal sem a régi már.

" Mondjuk ezeknek a fele sem kisautó "

Szubjektív, hogy kinek mi számít kis autónak. Egy Opel Tigra kisautó. Van akinek pedig egy Toyota Avensis is kisautó. :)

nov. 2. 16:35
 8/24 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit! Nagyon köszönöm az eddigi tippeket, ajánlásokat:)
nov. 2. 16:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

#7: Talán mert az autó kategóriák nem úgy vannak meghatározva, hogy kinek mi... A kisautó pl. pont a Corsa, Polo stb-t írja le

Kérdező,

a szokásos, nincs túl sok infó, hogy mire is van szükséged. De ennyiből gyakorlatilag bármelyik általában megbízható, jó márkában lehet kotorászni. A Polo, Ibiza, Fabia, Fiesta, Yaris, Jazz, esetleg Swift is jó választás lehet

nov. 2. 20:02
 10/24 A kérdező kommentje:
Kérdeztétek, hogy milyen "kisautóban" gondolkodom... nagyjából egy kis Toyota Yaris, Honda Jazz, Peugeot 206/207/208, Volkswagen Polo méretben gondolkodok. Egymagamnak lenne amúgy is, nem is kell ennél nagyobb. A lényeg tényleg az alacsony fogyasztás és a megbízhatóság lenne. Nagyon szemezek a Peugeot 207 CC-vel, a 206-tal, (annak ellenére, hogy sokan szidják a francia autókat, sokan viszont dicsérik őket), a Nissan Micrával, és a Volkswagen Poloval is.
nov. 2. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!