Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a Suzuki...

Mi a különbség a Suzuki WagonR+ és Suzuki Ignis típusú autó között?

Figyelt kérdés
Ilyen autót szeretnék venni a feleségemnek mert ragaszkodik ehhez a 2 típushoz, ugyanis fontos neki a magas üléspozíció, mert elég sokat fáj a dereka. 1.3-as motorral vennénk és olyan 700-800 ezret szánnánk az autóra. Érdemileg van-e különbség a két autó között; fogyasztásban, úttartásban, fenntarthatóságban, megbízhatóságban? Melyik a jobb?
ma 10:15
 1/5 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Az ignis későbbi model, hoszabb, "igényesebb" a beltere, modernebb motorok vannak benne,alapból is van használható méretű csomagtartó.

Az ignis jobban ellenáll a rozsdának is.

Én ignist javaslom!

Nem fogjátok megbánni:)

ma 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ültem mind 2 ben. Wagonban nagyobb a làbtèr. Ignis zsufoltabbnak tünt.
ma 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Mad én tudom, hogy neked az van.. de mind a kettőt ki kell próbálni. Saját példa.. sajna 2 autót próbáltam ki vásárlásnál abból egyet vezettem és pont nem azt vettem meg, hallgattam az asszonyra mert, hogy a rendőrségen mennyire szerették a Focust, ismeri. Ja, Ő szereti. :( két autója van én "imádja" a H Astrát meg a 2-es Focust is. Nekem meg marad a forumokon való sírás. :(

KI KELL próbálni, ne járjatok úgy mint én!

ma 10:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Úttartásban van valami különbség a két autó között? Mennyire “jó” ezeket az autókat vezetni?
ma 11:35
 5/5 Mad Max2 ***** válasza:

Városi autó, nem kanyarvadász autó egyik sem, de más kisautók sem.

Teljesen normálisan lehet velük közlekedni

Nyílván Spanyol tengerpartra nem ilyennel kell elindulni...:)

ma 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!