Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a Suzuki...

Mi a különbség a Suzuki WagonR+ és Suzuki Ignis típusú autó között?

Figyelt kérdés
Ilyen autót szeretnék venni a feleségemnek mert ragaszkodik ehhez a 2 típushoz, ugyanis fontos neki a magas üléspozíció, mert elég sokat fáj a dereka. 1.3-as motorral vennénk és olyan 700-800 ezret szánnánk az autóra. Érdemileg van-e különbség a két autó között; fogyasztásban, úttartásban, fenntarthatóságban, megbízhatóságban? Melyik a jobb?
nov. 1. 10:15
 1/7 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Az ignis későbbi model, hoszabb, "igényesebb" a beltere, modernebb motorok vannak benne,alapból is van használható méretű csomagtartó.

Az ignis jobban ellenáll a rozsdának is.

Én ignist javaslom!

Nem fogjátok megbánni:)

nov. 1. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ültem mind 2 ben. Wagonban nagyobb a làbtèr. Ignis zsufoltabbnak tünt.
nov. 1. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Mad én tudom, hogy neked az van.. de mind a kettőt ki kell próbálni. Saját példa.. sajna 2 autót próbáltam ki vásárlásnál abból egyet vezettem és pont nem azt vettem meg, hallgattam az asszonyra mert, hogy a rendőrségen mennyire szerették a Focust, ismeri. Ja, Ő szereti. :( két autója van én "imádja" a H Astrát meg a 2-es Focust is. Nekem meg marad a forumokon való sírás. :(

KI KELL próbálni, ne járjatok úgy mint én!

nov. 1. 10:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Úttartásban van valami különbség a két autó között? Mennyire “jó” ezeket az autókat vezetni?
nov. 1. 11:35
 5/7 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Városi autó, nem kanyarvadász autó egyik sem, de más kisautók sem.

Teljesen normálisan lehet velük közlekedni

Nyílván Spanyol tengerpartra nem ilyennel kell elindulni...:)

nov. 1. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

#5-ösnél a pont.

amúgy évekig volt automata WagonR+-om, de a nejem parancsára eladtam...a mai napig bánom. Az Ignist próbáltam, de kényelmetlen volt.

(a Wagon összkerékhajtású változatban is létezik,néhány ezret adtak el itthon. Írországnan taxinak(is)használták.

mindenképpen Wagont vennék(létezik VVt változat is. Azt híresztelték, hogy a szél könnyen felborítja, de

nem)

nov. 1. 12:31
 7/7 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Nekem egy sportkocsim van, kölcsön kaptam kb 3 hétre egy Ignis-t, nagyon durva ugrás volt vezetni, azt hittem minden kanyarnál, hogy bedőlök vele az árokba.

De...

3 hét után rájöttem, ezt, hogy kell vezetni, és baromira jó kocsinak tartom! Összességében nagyon kellemes csalódás volt, szóval, simán vennék magamnak ilyen autót ha kevés pénzből jó kocsit akarnék!

nov. 2. 05:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!