1/10 anonim válasza:
Nem. Ezek kifejezetten problémás autók.
2/10 anonim válasza:
Nekem egy telejesen átlagos árnak tűnik. Hahun 3 misitől indul a mk4 1.5 ecoboost.
3/10 A kérdező kommentje:
problémások,miért?
okt. 31. 14:45
5/10 anonim válasza:
Nem. Jól áraztad szerintem. 10 éves autó... nem fognak érte többet adni.
A szüveges részt kicsit részletezhetted volna jobban is.
6/10 anonim válasza:
10 éves autó.
Ha ebből még enged egy 600 ezret akkor kb oké lehet.
7/10 anonim válasza:
#3 hengerfal/blokk reped, új motor kell, vagy drága javítás.
8/10 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy az emberek miért nem tudják használni a netet. Már egy 10 éves autóról is millió cikket, beszámolót lehet találni.
10/10 anonim válasza:
Nemrég volt róla pont cikk is, ugyanez a 4 hengeres 1.5 Ecoboost van a Mondeo-ban és Focus mk3 faceliftben is, kb a 2019 áprilistól készült (akár garanciában cserélt) 4 hengereseknél elvileg javították a hiba okát. Mellesleg azóta leváltotta egy 3 hengeres 1.5-ös. Szerintem benzines vonalon a hibrid jobb választás. Aki nem hiszi, annak itt egy kiadvány egyenesen magától a gyártól, a Fordtól (1.5 ecoboost coolant intrusion bulletin):
Az említett cikk:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!