Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most csinálom a jogsit és...

Most csinálom a jogsit és mindenki hüledezik amikor meghallják, hogy még nem vezettem autót?

Figyelt kérdés

Mennyire szívás lesz meg ilyenek.

Nem hiszem el, hogy mindenki már rutinosan megy a vezetési oktatásra...

Kicsit elbizonytalanítottak.

Utasként utaztam sokat autóban, de eddig még nem próbáltam vezetni. Nem volt úgy lehetségem.

ma 07:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most csinálod a jogsit és mindenki hüledezik amikor meghallják, hogy még nem vezettél autót.
ma 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hüledezik , csak te vagy saját magaddal elfoglalva és szeretnéd ha más is veled foglalkozna.
ma 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Az oktatók nem szoktak azon hüldezni, ha a tanuló még nem vezetett autót.

Az a feladatuk, hogy az alapokra megranítsák, és sok esetben még jó is, ha a tanulónál nincsenek berögzülve hülyeségek, helytelen mozdulatsorok.

Az már egy másik része a történetnek, hogy ma már sokkal nagyobb a forgalom, mint volt régen, és a kötelező minimum 30 óra vezetés gyakorlás mire lesz elég.

Nem azért kell sok tanulónak akár 50-60 órát gyakorolni a sikeres vizsgához, mert "hülye a vezetéshez".

ma 08:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség.

Aki vezetett 2x apucival a réten, az nagyjából az első pár órán segítség, a forgalomban, ami a vezetésóráknak a 90%-a nem sokat tudsz belőle hasznosítani.

ma 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Mikor én mentem vezetni tanulni én mutattam az oktatónak új trükköket.
ma 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Pffff és mi értelme van ha előtte ladával mentél 5 percet egy mezőn? 😅😅

SEMMI!

ma 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen kezdtem úgy a jogsit, hogy előtte életemben nem ültem kormány mögött.
ma 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, legelső órámon megkérdezte az oktató, hogy vezettem-e már. Mondtam, hogy nem. Mosolygott. Beültünk az autóba, elindultunk, első kanyarban nézte, hogy tekerem a kormányt, akkor mondta, hogy na, én vagyok az első, akinek ezt el is hisz. Ettől függetlenül 6 plusz órával hibavonal nélkül levizsgáztam.
ma 09:52
 9/9 Mad Max2 ***** válasza:

Szerintem az hogy valaki ugy megy az autóvezető képzésre hogy még nem vezetett autót, teljesen normális

Amugy azért mész oda hogy megtanuld a közlekedés szabályait, és a gyakorlati kivitelezését.

Anno én is ugy mentem a jogosítvány megszerzési versenybe hogy előtte sose vezettem autót.

És sikerült:)

25 éve van jogosítványom, előtte sose vezettem autót.

ma 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!