Most csinálom a jogsit és mindenki hüledezik amikor meghallják, hogy még nem vezettem autót?
Mennyire szívás lesz meg ilyenek.
Nem hiszem el, hogy mindenki már rutinosan megy a vezetési oktatásra...
Kicsit elbizonytalanítottak.
Utasként utaztam sokat autóban, de eddig még nem próbáltam vezetni. Nem volt úgy lehetségem.
Mi a kérdés?
Az oktatók nem szoktak azon hüldezni, ha a tanuló még nem vezetett autót.
Az a feladatuk, hogy az alapokra megranítsák, és sok esetben még jó is, ha a tanulónál nincsenek berögzülve hülyeségek, helytelen mozdulatsorok.
Az már egy másik része a történetnek, hogy ma már sokkal nagyobb a forgalom, mint volt régen, és a kötelező minimum 30 óra vezetés gyakorlás mire lesz elég.
Nem azért kell sok tanulónak akár 50-60 órát gyakorolni a sikeres vizsgához, mert "hülye a vezetéshez".
Hülyeség.
Aki vezetett 2x apucival a réten, az nagyjából az első pár órán segítség, a forgalomban, ami a vezetésóráknak a 90%-a nem sokat tudsz belőle hasznosítani.
Pffff és mi értelme van ha előtte ladával mentél 5 percet egy mezőn? 😅😅
SEMMI!
Szerintem az hogy valaki ugy megy az autóvezető képzésre hogy még nem vezetett autót, teljesen normális
Amugy azért mész oda hogy megtanuld a közlekedés szabályait, és a gyakorlati kivitelezését.
Anno én is ugy mentem a jogosítvány megszerzési versenybe hogy előtte sose vezettem autót.
És sikerült:)
25 éve van jogosítványom, előtte sose vezettem autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!