Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maradjak a Focusnál?

Maradjak a Focusnál?

Figyelt kérdés

Van egy 1.6 benzines Focusom. Semmi baja, minden meg lett csinálva rajta.

Egy baj van, nem érzem a kocsit, nem tudok vele parkolni, olyan holt terei vannak, hogy csodálom kapott engedélyt tömeggyártásra. Egyszer egy hadinapon ültem egy tankba, annak nem volt ennyi holttere. Itt eleve az A oszlop kitakar mindent, belső tükör szintén. Ezzel az autóval szívesen sehova nem megyek, jelenleg ki akarnék menni a közeli erdőbe és inkább oda is sétálok mert rosszul vagyok ha vezetni kell. Így is egy év alatt 16 ezer km-t mentem vele, de csak autópályán a 90%-ot ha városba megyek és van utasom mondom neki, hogy segítsen szóljon ha lát gyalogost a közelbe. Tegnap egy kis parkolóba 10x tolattam úgy éreztem nekimegyek mindennek. Mástól kérdeztem pl. face csoportokba és ki lettem nevetve, "tanuljak meg vezetni " nem akarok arcoskodni, igaz meg kell tanulni , persze van mit az is egy folyamat, vannak hibáim.

Kérdés az, hogy ez indok, hogy eladjam a kocsit? Valami régebbit vennék valami japánt, mondjuk egy Ignist. Csak nem tudom , túl instabilnak tűnik. De a vágyam egy 1200-es Lada csak nyáron kéne klíma.

okt. 30. 08:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Focushoz béna vagyok a Sharanhoz nem.
okt. 30. 12:53
 12/31 anonim ***** válasza:
Milyen focus? 1es, kettes, hármas, 5 ajtós, kombi, Szedán?, évjárat?
okt. 30. 12:55
 13/31 anonim ***** válasza:
Régen én is így voltam. Megszoktam 1 autót és ha mást kellett vezetni akkor bénáztam. Az évek és a rutin segít. Most már mindegy mit vezetek mert ugyan úgy megy.
okt. 30. 13:03
 14/31 A kérdező kommentje:
2-es Focus, szedán. Eddig 15 típusú járművet vezettem csak a cégnél ahol vagyok. Szóval... mindegy.
okt. 30. 21:27
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
a 2es focusok még kicsik is, telhesen jók pedig. vezetni is ugyanolyanok, mint bármely másikat. ülj be egy mk4es focus kombiba. ez a méret a ford mondeo egy korábbi modelljével egyezik meg, jóval hosszabbak és szélesebbek, mint egy mk2es focus.
okt. 30. 21:59
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaa, Szedán.

Na hát azoknak tényleg rejtély hogy hol van a hátulja....

Szerintem add el és vegyél egy 5 ajtós ferdehátú autót.

okt. 30. 22:45
 17/31 anonim ***** válasza:
Vagy egy i10-est!
okt. 30. 22:57
 18/31 A kérdező kommentje:
Nekem eddig csak negatív tapasztalataim vannak a szedán kivitelel, még nem is szép. Csak az a baj, hogy ezt olcsón vettem, aokat dobtam már rá. De nem szeretem.
okt. 31. 00:20
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy annyi van pusztán, hogy nem tetszik az autó, nem szereted és próbálod megideologizálni, hogy miért csináltál rossz üzletet és miért fogsz azzal is ha megtartod, meg azzal is, ha buktával eladnád?

Akkor ezt kell kérdezni, nem hadoválni, hogy alkalmatlan az autó a közlekedésre

okt. 31. 07:08
 20/31 anonim ***** válasza:
Na ja. Igaz csak emberek milliói járnak sedan focussal.
okt. 31. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!