Maradjak a Focusnál?
Van egy 1.6 benzines Focusom. Semmi baja, minden meg lett csinálva rajta.
Egy baj van, nem érzem a kocsit, nem tudok vele parkolni, olyan holt terei vannak, hogy csodálom kapott engedélyt tömeggyártásra. Egyszer egy hadinapon ültem egy tankba, annak nem volt ennyi holttere. Itt eleve az A oszlop kitakar mindent, belső tükör szintén. Ezzel az autóval szívesen sehova nem megyek, jelenleg ki akarnék menni a közeli erdőbe és inkább oda is sétálok mert rosszul vagyok ha vezetni kell. Így is egy év alatt 16 ezer km-t mentem vele, de csak autópályán a 90%-ot ha városba megyek és van utasom mondom neki, hogy segítsen szóljon ha lát gyalogost a közelbe. Tegnap egy kis parkolóba 10x tolattam úgy éreztem nekimegyek mindennek. Mástól kérdeztem pl. face csoportokba és ki lettem nevetve, "tanuljak meg vezetni " nem akarok arcoskodni, igaz meg kell tanulni , persze van mit az is egy folyamat, vannak hibáim.
Kérdés az, hogy ez indok, hogy eladjam a kocsit? Valami régebbit vennék valami japánt, mondjuk egy Ignist. Csak nem tudom , túl instabilnak tűnik. De a vágyam egy 1200-es Lada csak nyáron kéne klíma.
Lehet gyakorolnod kellene még, vagy kicserélni másra.
Amúgy a szedánt én sem szeretem, de nem lehetetlen beparkolnom attól függetlenül.
Na álljon meg a menet, egy magas faru szedánnal tényleg nehéz parkolni. Én egy puntót úgy berakok két keresztbe tett robogó közé hogy ihaj, de egy szedánnal, ahol az isten tudja hol a vége, azért más a helyzet.
Add el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!