Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maradjak a Focusnál?

Maradjak a Focusnál?

Figyelt kérdés

Van egy 1.6 benzines Focusom. Semmi baja, minden meg lett csinálva rajta.

Egy baj van, nem érzem a kocsit, nem tudok vele parkolni, olyan holt terei vannak, hogy csodálom kapott engedélyt tömeggyártásra. Egyszer egy hadinapon ültem egy tankba, annak nem volt ennyi holttere. Itt eleve az A oszlop kitakar mindent, belső tükör szintén. Ezzel az autóval szívesen sehova nem megyek, jelenleg ki akarnék menni a közeli erdőbe és inkább oda is sétálok mert rosszul vagyok ha vezetni kell. Így is egy év alatt 16 ezer km-t mentem vele, de csak autópályán a 90%-ot ha városba megyek és van utasom mondom neki, hogy segítsen szóljon ha lát gyalogost a közelbe. Tegnap egy kis parkolóba 10x tolattam úgy éreztem nekimegyek mindennek. Mástól kérdeztem pl. face csoportokba és ki lettem nevetve, "tanuljak meg vezetni " nem akarok arcoskodni, igaz meg kell tanulni , persze van mit az is egy folyamat, vannak hibáim.

Kérdés az, hogy ez indok, hogy eladjam a kocsit? Valami régebbit vennék valami japánt, mondjuk egy Ignist. Csak nem tudom , túl instabilnak tűnik. De a vágyam egy 1200-es Lada csak nyáron kéne klíma.

okt. 30. 08:06
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Fejkamerával csináltam videót, de nem adja át a problémám. Kínos.
okt. 31. 10:42
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem baj van olyan is ford KA azzal egyszerűbb lesz.
okt. 31. 10:47
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet gyakorolnod kellene még, vagy kicserélni másra.

Amúgy a szedánt én sem szeretem, de nem lehetetlen beparkolnom attól függetlenül.

okt. 31. 13:33
 24/31 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha a Balatonban nem tudtál megtanulni úszni, a Balti-tengerbe is belefulladsz
okt. 31. 19:04
 25/31 anonim ***** válasza:
Most nagyon nem piszkálásból de a feleségem nemrég szerzett jogsit és a családi autó egy Corolla sedan fekete hátsó és oldalsó ablakokkal és csont nélkül beparkol párhuzamba is megy parkolóba is. Úgy, hogy sose vezetett jogosítvány szerzés előtt autót. Tehát szerintem valami nálad nem klappol. De az autó elejét meg hátulját sem lehet látni, inkább csak érzésre megy a dolog.
okt. 31. 21:57
 26/31 anonim ***** válasza:
51%

Na álljon meg a menet, egy magas faru szedánnal tényleg nehéz parkolni. Én egy puntót úgy berakok két keresztbe tett robogó közé hogy ihaj, de egy szedánnal, ahol az isten tudja hol a vége, azért más a helyzet.

Add el!

okt. 31. 22:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem is szedánom van, kivitelben hasonló az mk2 Focushoz. Tényleg nem egyszerű vele parkolni, de egyáltalán nem vészes, szerintem egy radar, kamera megoldás lehet. És emellett tanulj meg parkolni is 😁
nov. 1. 00:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a ford-ra focus(állsz) a parkolás helyett.
nov. 1. 11:28
 29/31 A kérdező kommentje:
XD. Már meghírdettem.
nov. 1. 11:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Dobjál linket.
nov. 1. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!