Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maradjak a Focusnál?

Maradjak a Focusnál?

Figyelt kérdés

Van egy 1.6 benzines Focusom. Semmi baja, minden meg lett csinálva rajta.

Egy baj van, nem érzem a kocsit, nem tudok vele parkolni, olyan holt terei vannak, hogy csodálom kapott engedélyt tömeggyártásra. Egyszer egy hadinapon ültem egy tankba, annak nem volt ennyi holttere. Itt eleve az A oszlop kitakar mindent, belső tükör szintén. Ezzel az autóval szívesen sehova nem megyek, jelenleg ki akarnék menni a közeli erdőbe és inkább oda is sétálok mert rosszul vagyok ha vezetni kell. Így is egy év alatt 16 ezer km-t mentem vele, de csak autópályán a 90%-ot ha városba megyek és van utasom mondom neki, hogy segítsen szóljon ha lát gyalogost a közelbe. Tegnap egy kis parkolóba 10x tolattam úgy éreztem nekimegyek mindennek. Mástól kérdeztem pl. face csoportokba és ki lettem nevetve, "tanuljak meg vezetni " nem akarok arcoskodni, igaz meg kell tanulni , persze van mit az is egy folyamat, vannak hibáim.

Kérdés az, hogy ez indok, hogy eladjam a kocsit? Valami régebbit vennék valami japánt, mondjuk egy Ignist. Csak nem tudom , túl instabilnak tűnik. De a vágyam egy 1200-es Lada csak nyáron kéne klíma.

okt. 30. 08:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem tudsz vele parkolni, akkor vegyél olyat, amilyenben tudsz. Nem vagyunk egyformák.
okt. 30. 08:28
 2/31 anonim ***** válasza:
(Azért előtte a másik, kiszemelt autóval is parkolj egyet, mert hátha...)
okt. 30. 08:29
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Focus nem nagy autó..gyakorolni kéne
okt. 30. 08:41
 4/31 anonim ***** válasza:
Én most 2 hétig használtam egy mk1 kombi Focust. Simán tudtam tükörből tolatni vele, az A oszlop se takar annyit ki mint a saját autóm (annak elég vaskosak az A oszlopai, de még az se vészes), mondjuk a szélvédőt tényleg kicsit szűknek érzem, de nem érzem ezt problémának, mert simán kilátni. A belső tükröt szinte észre sem veszem, hogy van.
okt. 30. 08:51
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Más autóval se biztos, hogy jobban jársz, mert az évek folyamán egyre magasabbra került minden autóban az övvonal. Régen még kitudtál könyökölni a Ladából, mai autóknak meg már az ablak széle, a válladnál van.

Esetleg egy tolatókamerát szereltess be ha nem érzed a hátulját.

okt. 30. 08:56
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem fogsz megtanulni vezetni, hogy veszel egy másik autót. Ennek a holttereivel sincs semmi baj. Sajnos tényleg te vagy béna
okt. 30. 10:05
 7/31 anonim ***** válasza:
Ott a pont 6-os! Ha egy cégnél egy céges autóval el kell menni valahova, akkor azt mondod, hogy én csak a sajátommal tudok menni?
okt. 30. 10:22
 8/31 anonim ***** válasza:
Nem opció radar és/vagy kamera beépíttetése? Én speciel radar nélkül egy szaros Corsa-ban sem merek párhuzamos parkolni, míg radarral sokkal nagyobb autókban is. Tudom, ez is csak megszokás kérdése, de na.
okt. 30. 10:40
 9/31 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kisteherautót és azon gyakorolj, utána ez gyerekjáték lesz.
okt. 30. 11:38
 10/31 anonim ***** válasza:
Más autóban sem jobb a helyzet. Tegyél bele kamerát, de főleg radart.
okt. 30. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!