Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri még az 1 millió ft-os...

Megéri még az 1 millió ft-os kategóriából még dízelt venni,vagy inkább maradjak a benzinesnél?

Figyelt kérdés
Több tipust nézegettem,több véleményt meghallgattam de leginkább az 1,9tdi motorral szerelt autókat ajánlották dízelból.36kmre van a munkahelyem oda vissza 72 km(országút,faluk sűrűn).Évi kb 20-25ekm. Octávia,4esGolf,Gastra ilyesmiket nézegettem.Dízelnél évi kb 2-300eft tal kevesebb az üzemanyag. Viszont szervizelésbe lehet több elmegy.Nem volt még dízelem ,nincs tapasztalatom.
2023. júl. 23. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem szoktál sietni, akkor elég lehet egy SDI is ezekből. Nem előzgetésre van kitalálva, az tény, de takarékos és megbízható motor.
2023. júl. 23. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sietni.
2023. júl. 23. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor tökéletes. Kevesebbet kell rá költeni, mint egy TDI-re.
2023. júl. 23. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy gyógyszertár állapotú 1.9sdi octávia lehet a legjobb ezek közül.

De ha tdi, az se nagy baj, csak nyugis tulajtól legyen.

Dízel g astrák felejtősek eléggé.

2023. júl. 23. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Erre tökéletes egy TDI, én a mai forgalmi viszonyokat figyelembe véve nem vennék SDI-t már. A fenntartási költség nem ezen fog múlni, hanem, hogy mit fogsz ki. Fogyasztás szinte ugyanannyi lesz, de legalább az SDI-nek kitaposhatod a belét, hogy normálisan haladj
2023. júl. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!