Milyen alsó-közép kategóriás nagyobb autót vegyek? Max 1 millió Ft-ig.
1m forintom van rá, az átírásra meg biztosítás, első szervizre megvan tehát a vételnél le tudom tenni az 1milkát.
Opel Vectra C-t, Ford Mondeot (mk3) , Skoda Octavia-t, 6os Mazdát nézegettem. Mind 2000-es évek kb közepéig, igazából ami belefér.
Ami fontos, hogy benzines legyen, tempomat jó lenne. Nem gond ha fogyaszt rendesen, legyen könnyű (meg talán relatíve) olcsó szervizelni. Kettőstömegűnek nem annyira örülnék de ha van, megbarátkozom vele. Melyiket tudjátok ajánlani? Nem számít a presztízs, semmi ilyesmi csak szeretnék átülni egy nagyobb utazóautóba egy Renault Twingo után... :D A 2es Lagunák is tetszenek amúgy...
Nekünk skoda octavia II 2.0 pd tdi van. Karban tartva nagyon megbízható és nagyon, de komolyan nagyon kényelmes és tágas is. Plusz már 16 éves, benne van rengeteg kilométer de még semmi komolyabb baja nem volt.
A benzines 1.6 az állítólag pont jó és kapni is rengeteget. Én csak ajánlani tudom. Tényleg nagyon kényelmes. Továbbá fent fel sorolt autók közül ezt a legolcsóbb fenn tartani. Már csak azért is mert bődületesen sok van. Konkrétan ha valamiért meghalna a motor teljesen, amire nem tudom, hogy lehet példa, simán lehet olcsón venni bele másik komplett motort bontóból.
Az opel az olaj temető. Egy ford szervize pedig jóval drágább szerintem mint egy skodáé.
Plusz hatalmas a választék. Konkrétan mindenféle van.
A Vectrából kifoghatsz problémás pénztemetőt a Mazda elég rohadós a Mondeoból csak benzinest.
Én Mondeot vagy Octaviat választanèk.
Mondeóból jó az 1.8 szívó az úgyis mazda motor. Tdci felejtős belőle.
Mazda 6 manapság már felejtős csak a rozsda miatt is.
Octavia jó 1.6 korrekt mászkáló.
Talán kipróbálhatnál egy Hondát is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!