Miért vezetnek lassan a magyarok?
Figyelt kérdés
Városban 30-40, városon kívül 70km/h. Feltart vagy 10 autót is de nem érdekli...
Ha csak 1 ember lenne de rengeteg, fiatalok is. Ennyire nem tud senki vezetni?
#Suzuki fuj
okt. 26. 14:27
21/29 anonim válasza:
Ez nem általános és nem is magyar szokás, hanem vannak ilyen gyökerek, akik a telefonjukat nyomkodják közben.
22/29 anonim válasza:
Mert gyávák! Én többet vaggyok a szembe savba mint a sajátomba ha magyarba vagyok egyébként en svájci vok és ott még gyaszabb csak ott megállítanak a zsekák és az jobban feltart ha itt vok mint most is kb. egy nap 5 bírságot kapok hazamek aztán utalgatom vagy 1 hétig a büntetést XD de ott nálunk egy büntetésre jó sok rámegy meg feltesznak face csoportba h rossz vagy aztán nekem rontyák a bizniszt.
23/29 A kérdező kommentje:
12-tesel értek egyet, nem az úton akarok "élni" hanem otthon tölteni az időmet a családdal vagy a munkával. Csak azért mert valakik indokolatlanul 70-net mennek.
okt. 26. 23:59
24/29 anonim válasza:
#23 én 25 km-re járok dolgozni, van arra egy autóút ahol nincs traffi, ha szépen 100-al megyek 26 perc mire kiérek, ha nyomom neki mint az állat 160-180 akkor meg 22 perc. Most az a 3 perc szerintem nem sok.
25/29 anonim válasza:
#24 Szerinted a 3 perc nem sok, szerintem meg igazán nem túl nagy elvárás 100 helyett 110-zel menni autóúton.
26/29 anonim válasza:
Ja, de 100-nál pont 3ezret pörög a motor és így pont takarja a fordulatszámmérő a kicsit erősen világító tompított lámpát jelző zöld ikont. Na tessék, ebbe nem tud senki belekötni.
28/29 anonim válasza:
Naaa, nem érted? Reggel csinálok egy képet.
29/29 anonim válasza:
Nem értem. Már azt sem értem, minek bámulod a fordulatszámmérőt az út helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!