Ez nem a magyarok, mindenhol vannak mazsolák meg hétvégi sofőrök. Nem sértenek vele szabályt, úgyhogy megelőzöd vagy ez van.
okt. 26. 14:36
3/29 A kérdező kommentje:
1-es, fiatalok, öregek, de 40 év körüliek is ezt csinálják. Nem értem és nem is értelmes... Ezért tettem fel már itt a kérdést.
Jó, találkoztam Olaszban is 30 évessel aki 70-net sem érte el, hiába dudáltunk végig neki (kb. 40 autót tartóztatott fel), Németben nincs limit, Görögbe is amikor jártam normálisak, Lengyelek is, Szlovákok is (ott sosincs betartva de +9km törvényileg bele is fér nekik, azt nem büntetik), Franciában is okés. Magyarországon mindig kifogok párat.
okt. 26. 14:41
4/29 anonim válasza:
Frankó" az utak állapota, nem mindegy hogy csak 30-cal vagy 70-nel szaladsz bele 1 marhanagy kátyúba.
okt. 26. 14:43
5/29 anonim válasza:
Hova sietsz annyira? Sose értem… Időben el kell indulni ha olyan. Legalább nincs annyi száguldozó gyorshajtó és ebből fakadó halálos baleset.
okt. 26. 14:45
6/29 anonim válasza:
Annyival megyek, amennyivel én akarok, neked ebbe semmi beleszólásod nincs. Csak autópályán kell tartani a 70-et, a többi helyen nyugodtan lehet 20-al gurulni.
okt. 26. 15:00
7/29 anonim válasza:
Nem az uton megy el az idod, hanem a facebook, meg a netflix elott. Lenyegtelen, hogy 70-el, vagy 100-al mesz. Gondolkodj ezen.
okt. 26. 15:07
8/29 anonim válasza:
Szlovákiában már azért is búntetést kapsz ha "akadályozod feleslegesen" a forgalmat. Leállítanak félre és megkérdezik mi az anyádért mész pl 20-at???Helyben büntetés 20€.
okt. 26. 15:10
9/29 anonim válasza:
Egyáltalán nincs így.Egy két eset van,amibe pont belefutottál,de nem ez a jellemző a magyar sofőrökre.
Városokban nem igazán kell rohanni,mert úgyis visszafog valami piros lámpa,vagy dugó,semmit nem nyersz,ha városban ezerrel mész.Pályán meg ki tudod előzni a lassúakat.
Ha meg ennyire zavarnak a mazsolák,kelj fel egy órával hamarabb és akkor nem kell száguldozni a cél felé.
okt. 26. 15:40
10/29 anonim válasza:
Minek sietni? Csak a beosztottak sietnek a gazdájukhoz, mint a kutyák. A fontos embereket mindig megvárják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!