Bocs, de senki sem fog megnézni egy 20 perces videót csak azért, hogy neked válaszoljon.
Mondd miről van szó, mikkel nem értesz egyet, stb, aztán ki lehet beszélni, de a videót a kutya nem fogja megnézni miattad.
okt. 26. 11:22
2/6 anonim válasza:
Most megtekintéseket gyűjtesz a videódhoz?
okt. 26. 11:37
3/6 anonim válasza:
ki a rossebet érdekel egy 27 éves autó tesztje...?
okt. 26. 11:53
4/6 anonim válasza:
#3 Nem az érdeklődéssel van baj, mert a G Astra egy tipikus kezdő autó fiataloknak, ők meg nyilván nem nagyon voltak jelen az elmúlt 20-25 évben, hogy ismerjék a típust. Őket igenis érdeklik a bemutatók ezekről az autókról. A baj csak az, hogy ezt tudják mások is és ezért már létezik egy csomó ilyen. Például Draskovics Andrásnak is van róla bemutatója és legjobb tudomásom szerint (nem annyira követem a magyar autós jútúbereket) ő az egyik legnagyobb név jelenleg.
Érdeklődés tehát van, de az az érdeklődés már ki van elégítve. Ha kedves barátunk be akar törni az autós jútúberek világába, akkor valami frisset, újat, érdekeset kell villantania, ami iránt van érdeklődés, viszont nincs még kielégítve.
okt. 26. 11:59
5/6 anonim válasza:
Mennyi felesleges "válasz". Senki se kötelez itt arra senkit, hogy bármit is nézzen vagy nyisson meg/nézzen végig....de mind1. Nekem volt g astrám, úgy hogy kíváncsi voltam és felgyorsítva végig néztem. Nem csak az hogy irreális dolgokat vár el, egy ilyen 20 éves alsó középkategóriás autótól ÁTLAG autótól, de még a humora a sincs a f@szinak. Nem kellene neki ezt a vonalat erőltetni. Például, hogy full fekete az egész műszerfal..döbbenet..(végül is az akkori ilyen kategóriájú autóknak csak színes és faberakásos műszerfala volt kivétel nélkül, de a g astra műszerfala valamiért fekete lett).... vagy hogy nem túl szép autó.... Aki ebben az ár kategóriában vásárol, nem hiszem, hogy ezek a legfontosabb szempontok.... Tényleg inkább a Draskovics videóját nézd meg.
okt. 26. 18:42
6/6 anonim válasza:
Végigtekertem fél perc alatt, a csávókám akarna ő is egy kis nézettséget szerezni egy G Astrával, ami már bizonyított egész Európában és főleg Magyarországon. De ő osztja itt az észt, közben ez egy filléres huszonéves autó :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!