Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1992-2003 kérdések?

Suzuki Swift 1992-2003 kérdések?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is egy érdekes kérdésem lenne

Ilyen régi swiftbe be tudok rakni olyan rádiót amivel tudok bluetooth kapcsolatot létesíteni a telefonommal? Azaz pl zenét hallgatni azon keresztül

Illetve hogy ennek az autó megvételekor mire kell figyelni

Miket kell cserélgetni először ilyenek

18 vagyok, most csinálom az elméleti részét a jogsinak és nem vágyunk gazdagok, de nem is akarok első autónak valami hu de menőt. Vigyen el A-ból B-be.

okt. 26. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
okt. 26. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Fékeket mindenképp meg kell nézni, a biztosítékot nem árt kicserélni, és az olajcsere ami szintén lényeges.
okt. 26. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy 95-ös van, eszik az olajat az 100% legalábbis az 1.3 én 1.0-t vennék, gyenge 50 lovas viszont sosem lesz vele baj. Nade ugy elszöktek az árak, hogy szétrohadt Swiftet 300 ezer környékén kapsz ami olyan mint az enyém, tehát ki van lakatolva, jó az olyan 5-600 ezer, igen! Nekem 450-et ajánlottak legutóbb, mondjuk az enyém klímás és hülyének nézett aki meg akarta venni.

Lényeg, hogy én meggondolnám ezt, jobban jársz egy Fiestával vagy Corsával. Nekem 40 ezer forintos pioneer fejegység van kellett hozzá egy átalakító kábel, de auto hifi boltba megmondják.

Ui: g13ba motorkodosom van, abból néztem párat, mindegyik eszi az olajat. :(

okt. 26. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
2024 van báttya, engedd el
okt. 26. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
rohadóst adják el sajnos
okt. 26. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj ezekkel, hogy újonnan is papírautókként voltak nyilvántartva. Képzeld el 30 évesen.. Szerintem 18 évesen nem kell neked még állandó autó, használd a szüleid autóját, ha úgy van.
okt. 26. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!