Érdemes erősebb oldalfalú autógumit venni a hagyományos helyett? Illetve defekttűrő guminál mit kell figyelembe venni? Hallottam nem mindegyik autónál jó, igaz ez?
Figyelt kérdés
Még egy kérdés, a defekttűrő guminak meg alapból erősebb az oldalfala?okt. 25. 18:20
1/5 anonim válasza:
Nekem 20 év alatt egy defektem volt, egy szeget vett fel.
Na most azt a szeget az a másik fajta gumi is felszedi és defektes lesz.
Úgy hogy ha hiszel benne akkor vedd meg.
2/5 anonim válasza:
Defekttűrő gumik mindig hangosabbak, drágábbak és jobban fogyaszt az autó. 9 év alatt még nem volt defektem pedig évi 12-15.000km-t megyek. Defekt esetén felraknám a mankókereket majd vennék 2 újat ha a problémás gumi javíthatatlan. Erősített oldalfalú guminak sincs túl sok értelme ha átlag felhasználó vagy aki a KRESZ betartásával közlekedik esetleg néha túllépi a megengedett sebességet.
5/5 anonim válasza:
Ez a "defekttürő" kifejezés sem más, mint egy parasztvakítás.
(ja, majd az okos gumi kikerüli a szeget???)
Na persze, van aki beveszi.........
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!