Hány éves a kocsid? Hány éves koráig költenél rá?
2 autónk van
A régebbi 19 éves. Addig tartjuk használatban, amíg különösebb ráfordítás nélkül levizsgázik és nem lesz olyan műszaki problémája, aminek javítása összemérhető az autó értékével.
Az újabb autó 4 éves, még garanciális. Reméljük, ezzel még sokáig nem lesz gond.
A hobbiautóm 15 éves. Igazából, ha csak az anyagi részét nézem, amennyit most fut, még 10 év simán benne van érdemi ráfordítás nélkül. Ettől függetlenül, ha nem másra kellene a pénz, akkor vennék ugyanebből a típusból egy fiatalabb, kevesebbet futott, erősebb példányt és azt építgetném tovább.
A céges 1 hónapos, 5 éves helyett jött az új. Ez így szerintem jó, hogy a napi használós ennyi időt fut (a mostani terv szerint 4 évet fog)
Nekem is 2 autóm van.
Az egyik 2005-ös. 13 éve van a tulajdonomban. Öreg és benne van közel 320.000 km, de minden működik rajta, végig garázsban tartottam, nem rohad, bármikor bárhova el mernék indulni vele. Esztétikailag sem egy szakadék. Kapnék érte talán 1 milliót, de igazából nem kenyérre kell, így inkább marad továbbra is tartalék autónak. Mivel öreg, az alkatrészek már relatív olcsók hozzá. Amíg gazdaságosan üzemeltethető, addig költök rá. Akár az OT-t sem zárom majd ki.
A másik autóm 2018-as, újonnan rendeltem. Ez még abszolút újszerű, karc sincs rajta, még csak 60e km-nél tart. Ha megunom, inkább ezt adnám el. De még nem tartunk itt. Még jó darabig ki fog szolgálni.
Van egy örökölt veterán ami 37 éves.
Meg van egy 21 éves nagyon jó állapotú autóm, dizel, hétvégén használom hosszabb utakra.
Sosem érdekelt hogy hány éves egy autó, az elődje 29 volt mikor eladtam, abban az évben voltunk vele külföldön nyaralni, hibátlan volt műszakilag, de rohadt már és kellett egy dízel ezért adtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!