Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó csere előtt állok! Mazda...

Autó csere előtt állok! Mazda 3 2017 utáni évjárattól.? Vagy Renault Captur?

Figyelt kérdés

4-5 millió körül szeretnék venni autót.

Mit javasoltok.Eddig VW rajongó voltam,de most váltanék.

okt. 23. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Inkább a Toyota / Honda vonalon nézelődj szerintem.
okt. 23. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Én is német autó rajongó voltam, váltottam franciára, most már mégjobban német autó rajongó vagyok....

Nem meglepő, hogy az USA-ba még egy csavart se engednek be, amit a franciák gyártottak.

okt. 23. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
A franciálnál csak egy dolog a jó. Faxa vígjátékokat gyártanak. De autót...inkább német.
okt. 23. 17:23
 4/7 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Mazda 3 2017 utáni jó lesz. Ezek inkább 5-6M Ft-ba kerülnek. 2.0 benzinesek megbízhatóak.
okt. 24. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

2-es és 3-as, nektek ezek szerint nem jött be a francia autó.

Nekem viszont bejött, közel félmillió kilométert megbízhatóan teljesítve egy Renault-val. S még hol van a vége! Engem ez meggyőzött a francia autók jó minőségéről.

Elfogadom, hogy ti másként látjátok, de bizonyára oka van annak, hogy a francia autógyártók a 19. század vége óta fennállnak, S teszik a dolgukat taxiként, haszonjárműként is, akár afrikai, bizonytalan szervizhátterű országokban.

A világ változik, a sztereotípiák megdőlnek. A japán autókat az 50-es években gagyinak tartották, a 80-as évek óta pedig a megbízhatóság mintapéldányai. A franciaautók is bizonyítottak már sok tulajdonosnak, S még ha nincsenek is olyan magas szinten, mint a japánok, élhető, jó autókat gyártanak.

okt. 24. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

2 vagyok, a renaultok jók voltak nagyon, volt rengeteg, most szereztem egy pözsót.

Na ezt most szídom mint a bokrot, pedig lehet, nem kéne.

Lehet, vettem valami trehány alaktól egy autót, aztán itt van.

Bár olyan hibái vannak, amik a legpusztulatabb németeknek se voltak.

Aztán fene tudja, még kísérletezek vele, de addig sorvad pár agysejtem.

Az biztos, egyik sem már egy apám-korabeli kadett, ami 0 karbantartással menthetetlenre rohad az illető alatt, 500e km futással.

okt. 25. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy Mazda 3 benzinesben megbízhatsz, ha dokumentáltan elhordta szervizeltetni a gazdája. Nagyon pöpec autók, 15 évesen is teljesen jó lesz, ha vigyáznak rá.
nov. 30. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!