Autó csere előtt állok! Mazda 3 2017 utáni évjárattól.? Vagy Renault Captur?
4-5 millió körül szeretnék venni autót.
Mit javasoltok.Eddig VW rajongó voltam,de most váltanék.
Én is német autó rajongó voltam, váltottam franciára, most már mégjobban német autó rajongó vagyok....
Nem meglepő, hogy az USA-ba még egy csavart se engednek be, amit a franciák gyártottak.
2-es és 3-as, nektek ezek szerint nem jött be a francia autó.
Nekem viszont bejött, közel félmillió kilométert megbízhatóan teljesítve egy Renault-val. S még hol van a vége! Engem ez meggyőzött a francia autók jó minőségéről.
Elfogadom, hogy ti másként látjátok, de bizonyára oka van annak, hogy a francia autógyártók a 19. század vége óta fennállnak, S teszik a dolgukat taxiként, haszonjárműként is, akár afrikai, bizonytalan szervizhátterű országokban.
A világ változik, a sztereotípiák megdőlnek. A japán autókat az 50-es években gagyinak tartották, a 80-as évek óta pedig a megbízhatóság mintapéldányai. A franciaautók is bizonyítottak már sok tulajdonosnak, S még ha nincsenek is olyan magas szinten, mint a japánok, élhető, jó autókat gyártanak.
2 vagyok, a renaultok jók voltak nagyon, volt rengeteg, most szereztem egy pözsót.
Na ezt most szídom mint a bokrot, pedig lehet, nem kéne.
Lehet, vettem valami trehány alaktól egy autót, aztán itt van.
Bár olyan hibái vannak, amik a legpusztulatabb németeknek se voltak.
Aztán fene tudja, még kísérletezek vele, de addig sorvad pár agysejtem.
Az biztos, egyik sem már egy apám-korabeli kadett, ami 0 karbantartással menthetetlenre rohad az illető alatt, 500e km futással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!