Sanzii kérdése:
Van egy vw ventom.kivonatam ideiglenesen. ha leengedem a vizet belöle akkor marad benne valahol hogy belefagyon ?
Figyelt kérdés
okt. 23. 07:47
1/9 anonim válasza:
Nem mondod hogy víz van benne és azzal használtad?
2/9 A kérdező kommentje:
nem. fagyáloval. de folyt a viz belöle és nyáron azt öntöttem utána mindig de kitudja hogy menyi fagyáló maradt benne hogy keveredett vizzel..
de vettem egy másik kocsit közbe.
okt. 23. 08:00
3/9 A kérdező kommentje:
meguntam mindig szivatott. vagy a müanyag csönél szivárgott. vagy a termosztát háztetö hibás volt.
okt. 23. 08:02
5/9 A kérdező kommentje:
ezaz :)
okt. 23. 08:22
6/9 A kérdező kommentje:
azért nemakarok fagyálot venni bele .
ha leengedem mind kijön belöle vajon?
okt. 23. 08:22
7/9 anonim válasza:
Szerintem mindig marad benne valamennyi. Nemrég cseréltem vezérlést a kocsimon, és hiába engedtem le a hűtőnél a fagyállót, a vízpumpa kivételekor még 0,5-1 liter legalább kijött, és még így is biztos maradt benne, mert nem kellett bele annyi, mint amit feltöltési mennyiségre írtak hozzá
8/9 A kérdező kommentje:
ok.énis gondoltam erre hogy ugyse jön ki mind
azért köszi.
okt. 23. 09:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!