Mennyibe kerűl az autóiskola? külön a vezetésre gondolok ami minimum 45 óra szokott lenni, illetve vizsgákkal egyutt a jogosítvány megszerzése? Inkább vidékre gondolok mert ott gondolom olcsóbb. pl, Hajdú-Biharban
45 online kresz
9 ezer/óra forgalmi,én 48cal mentem át másodjára,
Vizsga 20 ezer X 2
Elsosegelyre meg nem emlékszem,talán 20k körül volt
Kresz vizsga talán 4k
541 ezernél állt meg,ha jól számolom.
Bp,most vizsgaztam augusztusban.
És én meg úgy tudom,hogy baráti áron vezettem az ismerős ismerosenel és neki fizettem,nem az autosiskolanak.
22, Nekem már két éve is 11 volt pesten az óra, úgyhogy igen, nagyon baráti áron vezettél.
Ne ez legyen az alap a kérdezőnek.
Egyébként ez is diverz, hogy mi számít órának. Amikor a motorjogsimat csináltam, online foglaltunk időpontot, mindig mással vezettem párban forgalomban, sosem tudtam előre, melyik oktatóval, rutinon nem tudtam, melyik 3 másik emberrel körözünk a pályán, melyik instruktorral. Bruttó 120 perc volt rutinon 10, forgalomban 12 ezer, azóta drágult.
Autót meg tudjátok hogy vezettünk? Oktató beültetett maga mellé két embert, és az egyiknek országúti vezetés volt elmenni Szolnokra, engem péntek délután felszedtek, amikor végeztem a suliban, 3 diák ült az autóban, vezettünk felváltva 2-2-3 órát (aki odafele nem vezetett, az többet), és a végén nekem 3. óra gyanánt országúti/éjszakai vezetésnek lett betudva, hogy hazaviszem az autót. Vidéken nincsenek ilyen úri hóbortok, hogy csak egy diák és egy oktató ül egyszerre az autóban, meg egyszerre csak 1-2 órát vezet az ember, ha 70 km-re van a vizsgaközpont meg ahol majd vizsgázni kell, akkor nem egyesével hordja az oktató a diákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!