Motorozásnál nagyjából hogyan kell számolni az öltözködéssel?
Mert majd kitaláljuk, hogy te milyen tipusú vagy, mennyire bírod a hideget/a meleget, milyen a testalkatod(zsírréteged) és mekkora távot motorozol?
Azt sem tudjuk hogy "nyári" motorosnak számítasz-e, vagy esetleg személyesn te lennél Santa Claus babettás kisegítője -20°C-ban decemberben?
Ja és persze mindezt "nagyjából". 😁
hátpersze......
#2! rétegesebben számolni???
Na ez jó! 😝
#4!
Két pár kesztyűvel bizonyára kiválóan tudod a kezelőszerveket használni.
Ja, nem!
A "tripla rétegű kevlár farmer"-ről már ne is beszéljünk. 🤭
#5 Cseszheted, ha ilyen felépítésűek a motoros farmerek. Nekem jó, mert télinadrágnak is tökéletes, csak akkor nyilván nem csatolom fel alá a térd- és sípcsontvédőt.
Ismerek olyat, aki télen három különböző méretű kesztyűt vesz magára. Kaszkadőr amúgy, tudja kezelni. Ne haragudj, amúgy szerinted mennyivel nehezebb úgy kezelni a kezelőszerveket, ha mondjuk a kesztyű vastagabb, mert nem nyári, és alatta van egy vászonkesztyű? Nem a tenyereddel kezeled a kezelőszerveket, hanem a lazán tartott karral. Csak az nem tudja kezelni több kesztyűvel, akinek alapból rossz a testtartása és a technikája, gondolom a következő az lesz, hogy ne is hordjunk kesztyűt. :D
#6.
Tévedsz.
Természetesen kell a kesztyű, de nem ilyen-olyan egymásra húzogatott sz@rok.
Az egyik haver pl. azzal magyarázta az esését, hogy a polár alatt elmozdult a zsenília, és ezért -a két csúszkáló réteg miatt- a kelleténél nagyobbat fogott a fékkaron.
Szóval nem fázott a keze, de azért feltörülte az aszfaltot.
Szerintem egy jó minőségű kell és kész.
"#2! rétegesebben számolni???
Na ez jó!"
Mit nem értesz? Már ilyenkor nem elég egy pulóver, meg egy dzseki.
Bár én könnyen szoktam kezelni az ilyen fajta motorozós dilemmákat, nem ülök rá! 🤣 Vége a szezonnak, fagyoskodjon rajta az aki akar!
Kérdező! Nagyon nem mindegy,hogy milyen, és mennyire idomos a motorod illetve mennyire véd a széltől? Ugyanis ez nagyban befolyásolja mennyire fogsz fázni. Egy mopeden,vagy naked gépen sokkal jobban be kell öltözni, mint egy nagyplexis robogón.
Bőrrel nincs tapasztalatom, nekem béléses cordura ruhám van, ebben illetve túraendúrón, 10 fokig majdnem elég alá a poló, városon kívül is. Azért majdnem, mert a hátam,derekam már fázni szokott, derékmelegítő kell,illetve a kézfejemet ott nem védi széltől a kézvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!