Gáz úgy hordani motoros cuccokat, hogy nem motorozom?
Tetszenek a motoros pólók, meg bőrkabátok, meg motor márkás cuccok. Maga a motorozás, és a sportmotorok is tetszenek, csak nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy motorozzak, mert haver is eltörte a karját, meg a bordáját, mikor ki akart előzni egy kocsit, az meg kikerült egy kátyút, és rá húzta a kocsit... :S
És van aki meglátja, hogy Repsol Hondás pólót hordok, és megkérdik, hogy "Huh, motorozol? :D" én meg: nem, csak tetszik...
Erre meg fura fejet vágnak.
Most gáz úgy hordani ilyen motormárkás cuccot, hogy kb életemben alig ültem motoron?
Dehogyis. Csak van egy Repsol Hondás pólóm, meg egy Kawasakis baseball sapkám.
Azért nem fogok bőrkabátot venni... xD
Figyelj, azt mond: Nem, de imádom a mocikat!
Szerintem belefér. Nem gáz, csak ilyesmi szitukba sokszor beleesel:D
Motoros ruhát hordani ha nem motorozol... egy vicc jutott eszembe:
-Tessék mondani, azért van a bácsinak ilyen kalapja, mert cowboy?
-Igen kisfiam.
-És azért van ilyen inge és mellénye, mert cowboy?
-Igen
-És a lasszó is lóg a vállán?
-Igen...
-De akkor miért tornacipőben van, miért nem cowboy csizmában?!
-Hogy senki ne nézzen bunkó kamionsofőrnek.
Abszolút nem gáz,mindenképpen jobban tisztelem a motorosnak látszó pasikat a motorozóknál. Merta szerkó tényleg dögös, de a motorosok buta gyilkosok.
mi az hogy buta gyilkosok???képzeld több baleset volt már abból hogy a bamba autóvezető ráhúzta a motorosra a kormányt meg sorolhatnám még.Azért ilyen f****ágokat ne írjál már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!