Egyedi rendszámot ami a kamionosoknak szokott kint lenni a szélvédőn azt autó szélvédőbe ki lehet tenni vagy szólnak érte?
Figyelt kérdés
okt. 15. 08:14
1/10 anonim válasza:
A nevük, vagy a nickjük szokott kinn lenni..bár ez inkább pár évtizede volt nagy divat, amikor a nők még rib.nc redszámot varrattak a derekukra.
Senkit nem érdekel.
2/10 anonim válasza:
Valódi rendszámtábla nem lehet kint. Azok csak díszek és hiányoznak róla olyan dolgok, amik rendszámtáblává teszik a rendszámtáblát, mint például a fényvisszaverő festék, illetve régen amikor még kötelező volt, akkor a matricák. Ilyen dísz táblát bárki bármire bárhová feltehet. Valódi táblát nem.
3/10 anonim válasza:
Ha nagyon genyózni akar a rendőr, akkor szólhat érte.
5/10 anonim válasza:
st22lacika
Csak nehogy azt rakd ki, hogy "OKOSKA"!
7/10 anonim válasza:
hivatalosan a szélvedő mögé nem tehetné, csak mert az dísz
8/10 anonim válasza:
Ha nincs a látómezőben, akkor rakhat ki ilyen díszt. A munkahelyem mellett pl évek óta parkol az utcán egy autó. A szélvédő mögött "Vidrab@szó" tábla van kirakva. És látszólag eddig senkit nem zavart.
Mondjuk izlések és pofonok... én biztos nem aggatnék ilyesmit az autómra.
9/10 anonim válasza:
hát nem tudom, de bárhová is teszed, a látómezőben van... nem hiaba pampognak a kamionosoknak, ha a függöny sincs rendesen oldalt kihúzva
10/10 anonim válasza:
amúgy meg szerintem az igénytelenség netovábbja ilyen táblákat kitenni. Névtáblák, mintha marha fontos lenne tudni, hogy hívják:D Jürgen, József, Militu, meg Oleg, te jó ég:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!