Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosok vitettek már haza...

Kamionosok vitettek már haza autót a pótkocsin szállítva?

Figyelt kérdés

Láttam egy képet az interneten, hogy egy kisebb autó volt a pótkocsi elejében, hátul gondolom az árú lehetett, gondolom targoncás fotózhatta.

🤣.

Mondjuk, mi van akkor ha 30-40t ömlesztett árút kell vinnie vagy valami hosszú vasgerendákat akkor hova teszi az autót.

2022. jan. 1. 11:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
60%

Nem visznek haza autót. Gondolkozz már. Kiét, miért?

Kivéve ha olyat szállítanak. De más pótkocsiban nem lopkodnak autókat.

2022. jan. 1. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Persze, az 5 szintes malacos póton jo helye van mindig
2022. jan. 1. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

#4 inkább arra gondolt szerintem a kérdező, hogy részletezd hogy ennek mi a rák köze van ahhoz hogy mit szállítanak a pótkocsin... Voltál kamionossal? Huhh de jó, csak a kérdés szempontjából irreleváns.🤷‍♂️

Nem fogod részletezni a magánéletedet, de te hozod fel csak úgy, mikor senki sem kérdezte🤦‍♂️

2022. jan. 1. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
7, és hogy jön ide?
2022. jan. 1. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Em meg csipszet eszek. És?
2022. jan. 1. 11:49
 6/11 A kérdező kommentje:

Na megtaláltam a képet, szóval erre gondoltam gyk.

[link]

2022. jan. 1. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
#7 Rengetegszer loptam így autót, azokat gyorsan a helyi cigányoknak eladogattam olcsón papírok nélkül, én meg jól jártam mert megérte azt a minimális kockázatot.
2022. jan. 1. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:

De mit akarsz ezzel?

Mert a kérdésedre ott a válasz a képen.

2022. jan. 1. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Lehet vinni autót is, ha le tudják rögzíteni. Mivel a sima ponyvás félpótkocsin a raktér szélén vannak a rögzítési pontok, ha oda kötik a kerekeket, akkor a heveder szétfeszíti a futóművet. Ha nem kötik le, akkor pedig simán elpattog a kocsi bármelyik irányba. Ömlesztett árut ponyvással nem szállítanak, azt billencsessel, vagy silóssal viszik. Traktort láttam már többször platón, az elég széles, hogy rendesen lehessen rögzíteni a kerekeknél.
2022. jan. 2. 10:01
 10/11 A kérdező kommentje:

9# köszi, ment a zöld!

Akkor ezek szerint a képen azért nem látható lekötés, mert tönkretenné a futóművet.

2022. jan. 2. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!