Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Liszt Ferenc Repülőtéren a...

A Liszt Ferenc Repülőtéren a sátrak, később a bádogépületek annak idején hogy is voltak?

Figyelt kérdés

Amikor a MALÉV után visszajöttek nagy számban a diszkontok akkor alakult ki azt tudom.

Először ki kellett gyalogolni minden nélkül, utána ugye a sátor. Ahhoz sajnos volt szerencsém. A balkáni jelző kevés.

Utána lettek a könnyűszerkezetes (Lindab-féle barakkok) ami kicsit jobb volt, de jelezte, hogy sajnos állandósul.

És később ugye valamelyik kormánytag mondta azt, hogy ebből elég volt, nem járatjuk le az országot és akkor pár hónap alatt eltűntek.

Az új móló, amivel a kapuk területe nagyon megnövekedett pedig csak ezt követően épült meg. Talán a Covid idején készült el, de előtte már bővítették azt a területet valamennyire?

Vagy emlékszik valaki hogy volt?

Nekem kicsit már összecsúszott, főleg a vége.

tegnap 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Utazas kategoria..

En amugy emlekszem ra, de mi a kerdesed? Hogy mikor tűnt el az akol?

tegnap 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, hogy hogyan is tűnt el és mikor? Illetve utána még az új móló bár nem volt meg de a meglevő szűkösebb helyre pakolták be a kapukhoz a Wizzair és Ryanair járatokat is?
tegnap 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2016-ban elbontották az "ideiglenes létesítményeket" amikor a pier B megépült.

[link]

Hozzáteszem, ma sincs elég kapu minden fapadosnak, sokszor a peronon áll meg és bebuszoztatják az embereket a kapuhoz. Szerintem csápra fapadosokat nem is raknak, bár én British airways-ep szoktam repülni haza, de sosem láttam még fapadost "csápon" Ferihegyen.

tegnap 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a linket és a választ.

Az indulási oldalon szerintem ma már ez megoldódott. Van elég kapu.

És vajon a B móló átadása előtt hogy oldották meg bódék nélkül a beszallitast?

Illetve 2020-ban is adtak át valamit ott, de akkor mit is?

tegnap 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2019-ben még megvolt a karám, emlékszem rá, wizzel utaztam akkor. Utana kb 2 évig nem repültem a covid időszakban, utána viszont többet nem talalkoztam vele. Reszben az van, amit a 3-as írt hogy nem kapunál áll, hanem vhol hátul és oda visznek busszal, illetve az utóbbi kb 2 évben ha fapaddal mentem, mindig az volt hogy jól megsetaltattak a security -tol vmelyik hátsó kapuhoz és a gép végülis ott állt a kapunál csak oda kellett sétálni és beszállni.
tegnap 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Talán erre gondolsz.

tegnap 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!