Melyik márkát választanátok az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Tegyük fel csak 3 létező márka létezik a földön.
Melyiket választanád és miért? Szavazz és írd le kommentben!
okt. 15. 07:43
21/25 anonim válasza:
Ha választhatnék ingyen, akkor Merci.
Ha pénzem is lenne ennyi autóra, akkor Lexus.
23/25 anonim válasza:
Ez azért hülyeség mert ha valaki azt írja hogy Mercedes de ezek közül lehet akkor biztos nem azt választaná:
Mercedes A140
BMW M3
Audi A4 2.0 crTDI
24/25 anonim válasza:
Nem szavazok, mert ezen gyártók mindegyike (és még további nagyon sok is) ugyan azt a céges politikát folytatja. Nevezetesen, b.....nk ki a vásárlóval minél jobban! Talán a 80-90-es években gyártották az utolsó valóban jó kocsijaikat (mindhárom márka)! Azóta megbízhatatlan és kizárólag méregdrágán szervizelhető autókat árulnak, amik átlag talán ha 5 évet működnek hibamentesen. Egyébként Mercedes-em volt (E osztály, benzines V6-os), akkor nagyon sokat tanultam a céges politikáról és figyeltem a többi sorstársamat is a szervizben. Mindegyikük hasonló cipőben járt, függetlenül attól, hogy milyen motor volt a kocsiban. A régi cápaorrú jó volt a sor6-ossal, majd a 190-es is bejött, majd a 80-as Audi is. Kifejezetten oda voltam a 124-esért a sor6-os dieselért is, és az 500-as V8-asért egyaránt. Ezek mindegyike csak használtan, de ennek ellenére kiválló kocsik voltak bármennyi méterrel az órában. Aztán jött az E350 és rájöttem mi a pálya az ezredforduló után, kár, hogy csak kb. 6 év után. Amit még kipróbálnék, az egy Lexus LS500L 2008-ból, de csak mint hétvégi kocsit. Napi szarakodásra a forgalomban, pedig valami Toyota hybridet vagy teljesen elektromos akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!