Mennyibe szokott kerülni nektek az olajcsere mindennel együtt?
Én 3 éve szervizbe 45 ezer Ft-os árajánlatot kaptam olajcserére, na akkor mondtam hogy jó, megcsinálom magamnak szinte fele ennyiből letudtam és kényelmesen ráment 1 órám.
Előtte 18-20 ezer Ft volt, az még belefért nekem a keretbe. Maszek szerelő is ugyanennyiért vállalta mint a szerviz ami független volt, szóval kb mindegy volt hova viszem, csak a maszek fél napot mondott mert ameddig csordogál addig csinál más autót, és majd ha eljut odáig akkor befejezi, szervizbe meg úgy osztották be az időt hogy letudják 40 perc alatt.
Amikor már brutális ajánlatot kaptam akkor mondtam hogy ennyit nem adok érte, olajat, szűrőket én is megtudtam venni, neten megrendeltem olcsóbban mint a helyi boltokban megkapom, és abba nem csak az olajszűrő, hanem a légszűrő, utastérszűrő csere is belefért.
Amugy a válaszok mi alapján lettek (le)pontozva?
Tényleg érdekelne:D
2006-os Suzuki Swift, 20-25 ezer volt munkadíjjal együtt az olaj és a szűrők cseréje. Pontosabbat azért nem tudok mondani, mert mást is szereltek, így azt, hogy erre pontosan mekkora munkadíj esett nem tudom.
Nagyon akarnám én is megcsinálhatnám, de akna nélkül nem akarok vele vesződni pár ezer megtakarításért. Mondjuk én egy falusi maszekhoz hordom a kocsit, egy városi szerviz biztos a többszörösét elkéri.
17
Na de valamelyik autón bajlódni kell az alsó borítással, amit le kell csavarozni, hogy hozzátudj férni a csavarhoz és eléggé meg kell emelni, mert alá kell rendesen feküdni és akna vagy autóemelő ha nincs, úgy az elég nehéz.
Skoda fabia 2011
Kb 18 ezer olaj meg olajszuro meg kb 1 ora munka itthon.
Maszek szerelők is mar siman elkernenek erte 12-15 ezer körül.
Markaszerviz 150 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!