Van egy GTI-m,és márkaszervízbe vittem olajcsere,de?
6éve van nálam, elköltöztünk Pestről Pécsre, és itt vittem el a kocsit a kötelező szervízre 9ezer kmeneként cseréltetek benne olajat...
A márkaszervízt a szervízkönyv miatt csinálom, direkt megjelöltem az olajszűrőmet, a monogramomat belekarcoltam, és hát "csere" után ugyan az volt rajta... meg gyári olajat kértem bele, és ebből a nagy hordóból tettek bele... Természetesen panaszt tettem, bocsánatot kértek, nem is kellett végülis kifizetnem a cserét, most mi tévő legyek, hova vigyem a kocsit? ezért menjek vissza Pestre?
Helyi Facebook csoportokban érdeklődj,keress vissza posztokat melyik szerelőt ajánlják a legtöbben.Mondanám Google Térképet de ott volt 4,4 csillagos szervíz több száz vélemény alapján
ahol lehúztak volna több százezer forinttal.
Olajcserére főleg nem érdemes márkaszervízbe vinni mert minőségibb nem lesz a munka mint láthatjuk de cserébe marha drága.Számlát olcsóbb szervíz is tud adni,nem lesz nagy jelentősége eladás szempontjából hogy márkaszervíz vagy független .
Tipik hivatalos márkaszerviz....
A hordós olaj még elmegy, hisz nem literes flakonokban kapják mivel nagyobb tételben kapnak. De ez a szűrős dolog tipikus. Én sem egy olyan olajszűrőt láttam már amit elvileg márkaszervizben többször cseréltek 10ezrenként, de látszott rajta ha nem ment el 30ezret akkor egyet sem.
A hordós olaj pont olyan jó mint a kis kiszerelésű, csak így kb fele annyiba kerül mint szét porciózva.
De nem egy nagy doktori műtét az olajcsere, nyugodtan neki lehet fogni és megy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!