Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jártatok már úgy hogy véletlen...

Jártatok már úgy hogy véletlen más autójába szálltatok be?

Figyelt kérdés
Szürke színű h astránk van munka miatt vidékről tartottam pestre megálltam egy kis falusi boltnál gondoltam beszaladok jövök kinyitom a kocsit már furcsa volt hogy nem villog az index de nem foglalkoztam vele különösebben ülökbe indítanám de nem fordul el a kulcs utána tűnt fel hogy valami nem oké amikor láttam hogy a visszapillantóra olyan van akasztva ami az enyémben nincs utána gondolkozok gondolkozok akkor esik le hogy nem is ott álltam meg írtó kellemetlen volt jártatok már így?
okt. 7. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szép történet, kár hogy sem a kulcs, sem a távirányító nem nyit ki egy másik autót.
okt. 7. 22:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Szia, ha ez nekem szól nyitva volt a tulaja gondolom nem zárta be ezért is nem villant fel az index
okt. 7. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Ismerős vitte ki a boltból a cuccokat, nyitja ki egy ugyanolyan autónak a csomagtartóját. Észreveszi, hogy abban már van-, de idegen cucc. Közben reteszelné be az eredeti tulaj az ajtókat, amivel elkésett, így kilép az autóból és kérdi, hogy mi is van? A tévedést lekezelték, majd amikor ment kifelé már a saját autójával az ismerősöm, a másik autóban lévő még mindig nevetett a történeten:).
okt. 7. 23:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Még az első autómmal volt ilyen, az egy fehér körlámpás Skoda 120L volt.

Vásárlás után nem értettem miért nem nyitja a kulcsom az ajtót. Pontosan ugyanolyan autóba próbáltam beszállni, az enyém 4 parkolóhellyel arrébb állt. A tulaj is pont látta, jött is megkérdezni hogy mégis mi a szart csinálok éppen, aztán jót nevettünk a helyzeten. Akkor még nem volt ritka ez a típus annyira.

okt. 7. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem anyám várt a kocsiban a bolt parkolójában és beszálltam egy másik ugyan olyan autóba egy szőke nő mellé . Aztán az volt a fura hogy valami Mozart vagy Beethoven szólt a kocsiban és mi még nem hallgatunk ilyeneket .Oldalra néztem és akkor láttam hogy nem is anyám ül mellettem.
okt. 8. 06:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Annyira ritka típus a kocsim, hogy 10 év után épp múlt hónapban találkoztam végre ilyen kinézetűvel a forgalomban. Pedig elég sokat járok mindenfelé, Pestre is.
okt. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!