Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmiba bejegyzett átalakít...

Forgalmiba bejegyzett átalakítások visszaalakíthatóak gyárira?

Figyelt kérdés
Autó vétel előtt állok. A kiszemelten egy csúnya lökhárító van (bevan jegyezve a forgalmiba) amit visszacserélnék gyárira. A kérdésem az, hogy ha a forgalmiban szerepel egy átalakítás annak visszaalakítása gyárira papírmunka nélkül megoldható-e, átmegy úgy műszakin?

okt. 5. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, akkor pont ugyanolyan szopós procedúra visszaalakítani, mint át.
okt. 5. 09:43
 2/8 A kérdező kommentje:
és beírt felnivel is hasonló lehet a helyzet? vagy azt azért csak lecserélhetem
okt. 5. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Kb. ugyanaz a procedúra, mint másik irányba.

De be kell menni a lakóhely szerinti NKH-ba és előadni a konkrét tervet. Majd ott megmondja a felelős, hogy mennyire van kedve sz/patni.

De ha te gyári autót akarsz, akkor ne vegyél átépítettet és kész.

okt. 5. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
már megvettem. Állitható futómüves e36-ot kerestem és csak ez volt elfogadhato áron. Csak a bodykitet akarnám kiiratni de akkor majd NKH-ban megmondják.
okt. 10. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Hát jó nagy öngól volt akkor. Jobb lett volna egy megfelelő állapotúba bepapírozni egy állítható szettet, az kvázi "gyerekjáték", ha amúgy más átalakítás (még) nincs a kocsin.
okt. 11. 11:39
 6/8 A kérdező kommentje:
bárcsak 'gyerekjáték' lenne beiratni akármit is a forgalmiba egy 30 éves autónál. Nagyon jó áron volt az autó, nekem bőven megérte. Müszakira a bodykittel viszem amugy meg anélkül használom. Rendőröket nem érdekelte eddig mert a forgalmiba annyi van beírva, hogy 'egyedi spoilerezés'.
dec. 30. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 aha persze.. abba kötnek bele amibe csak tudnak.. kb egy szigorítotton kell átküldeni a kocsit. jobban járt így.
dec. 30. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: Hányat papíroztál eddig, hogy ennyire értesz hozzá?

dec. 31. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!