Egy autó kényelmességét mi okozza számotokra?
Kényelmes ülés, zajszigetelés, nagy sebességnél se legyen zajos. Jó hangrendszer sem árt, hogy élvezhető legyen a zene benne (nem az üvöltés a fontos).
Jó úttartás, legyen komfortos az egész kezelése. Az autó mozgékonysága is fontos, hogy ne kelljen összeszorított fenékkel előznöm.
Mivel hosszú utakat is megteszek, szeretem ha vannak olyan dolgok mint tempomat, vagy automata váltó. Szeretem a SUV-okat is a kényelmes ki és beszállás miatt.
Hozzátenném az én autóm kb. egyik elvárásnak sem felel meg :D
A többiek előttem nagyjából mindent leírtak.
Az ülés számomra attól lesz kényelmes, hogy napi 1000-1100 km (gyakran megyek ennyit) megtétele után sem összetörve, sajgó izületekkel szállok ki a kocsiból. Hanem úgy, hoyg msánap reggel simán mennék még egyszer. A saját autóm ilyen. Rendeléskor az ülésekre nem sajnáltam a pénzt. Személy szerint a keményebb szivacsozást szeretem jobban. A süppedős fotelokat kevésbé. Legyon jó oldaltartása is. Tartsa a hátam. Nem hátrány ha van állítható, személyre sazbható gerinctámasz. Combtámasz, vagy kellően hosszú ülőlap, hogy a térdhajlatomig alá legyen támasztva a combom. Kartámasz szerintem ma már alap. Nyiéván aki csak városban futkos, az legyint. Sok órás útnál nagyon nem mindegy hogy a teljes karodat végig tartani kell, vagy alá van támasztva.
Céges furgonok nálunk full falapdosak. Hiába állítgatom, akkor is borzasztó. Hangos, üvölt a motor, döng az egész bódé. Már 500-600 km után megfájdul benne a fejem. Az alap hokedlikről meg úgy szállok le, hogy mindenem fáj és össze vagyok görnyedve.
Aki rendszeresen jár, sok óráa utakon, nagyon fontos az ülés minősége. Városi rövid futkosáskor másodlagos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!