Ha autópályán a megengedett legnagyobb sebességgel közlekedek a belső sávon mert a külső teli van és utolér egy sokkal gyorsabban haladó autó azt köteles vagyok elengedni?
Azokat nem értem, akik teljesen telített külső sáv, és nagyjából telített belső sáv esetén kezdik el játszani a letolós játékot.
Kikényszerít a külső sávba egyet, előrébb van 20 méterrel, ott a következő, azt is levillogja, és így tovább. És lehet hogy egy óra alatt nyer egy perc előnyt.
Ja, azokat én sem értem, viszont kivagyok amikor kijön elém (GPS szerinti 130al szoktam menni) a kamion mögül és 115el előz egy fél óra alatt.
Ha én ráérek és nem megyek 130al a pályán, ha bemegyek a belsőbe előzni, de jön valaki tempósabban, akkor belehúzok, legalább 130al megyek hogy ne tartsam fel, ez elvárható lenne mástól is.
"És lehet hogy egy óra alatt nyer egy perc előnyt"
Ezzel még nem is mondtál nagyot. Én azt tapasztalom, hogy ha normálisan megyek vagy sietek pályán akkor a kettő között alapvetően 1-2 perc különbségek vannak. A sietősöket rendre utolérem Pest felé beérve amikor megfogja őket a lámpa.
Az az 1 óra nem volt 1 perc sem...
Egyébként igen, ki kell.
Nem tiszted eldönteni, hogy a másik mennyivel megy és mérlegelni, hogy betartod-e a szabályokat vele szemben vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!