Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 18 órás munkáért 400 ezer...

18 órás munkáért 400 ezer forintot számlázott az autószervíz, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen drága és mit tudok tenni ellene? Miért nem közölte, hogy ennyiért fog dolgozni?
szept. 27. 15:49
1 2 3
 21/22 gungasam ***** válasza:
Nem a munkaidőt kell megfizetned hanem a tudást. Más ember lehet, hogy 25 órát töltött volna el a kocsiddal és ennyit számlázott volna , akkor jobban néz ki az óradíj. Nekem is mostanában javították a verdámat és 310-et fizettem (alkatrésszel) úgy, hogy többen is mondták, hogy az rengeteg. Szerintem meg reális volt a munkadíj, de egyáltalán nem tudom mennyi időt töltött vele a szerelő. Jó lett! Egy nap míg szétszedi, egy nap míg összerakja. A kazánszerelő is , nem egészen két napot dolgozott a kazáncserén , 400e.-ért.(alkatrészekkel) Vidéken szarta el magát a vezérműszíj és ott javíttattam ahol elromlott , távol a lakhelyemtől. Ha haza hozatom , biztosan sokkal többe került volna. Most ez a tarifa....
szept. 28. 15:14
 22/22 anonim ***** válasza:

"Miért nem közölte, hogy ennyiért fog dolgozni?"

mit kérdeztél tőle előtte ha ezt nem? a pontos időt?

szept. 28. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!