Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 18 órás munkáért 400 ezer...

18 órás munkáért 400 ezer forintot számlázott az autószervíz, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen drága és mit tudok tenni ellene? Miért nem közölte, hogy ennyiért fog dolgozni?
szept. 27. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

#8 Tehát ha én videóra veszek egy hosszmotoros hátul vezérelt lánccserét pl. egy Mercedes esetében és a videót megvágom úgy, hogy 30 perces lesz, akkor azt fogod terjeszteni, hogy váltó levétele, a futómű kibontása, a motor kikötése és kivétele, a lánc cseréje, aztán ugyanez visszafelé, csuoan fel orat vesz igénybe? 😂

Ne nevettess már. Ezért van ilyen szar megítélése ennek a szakmának, mert a sok barom mint te, aki nem ért hozzá, lát valamit a neten és elvárja, hogy a valóság is úgy működjön. Aztán ha ez nem lehetséges, akkor megy az internetes lejáratás, hogy csalók, tolvajok, férgek, hazugok, átvernek. Gratulálok...

szept. 27. 18:07
 12/22 NTBS ***** válasza:
Ha alkatrészcsere is van benne nem sok.
szept. 27. 18:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Az index lámpa cseréje volt ennyi vagy a reaktorban cserélték a lassítórudakat?
szept. 27. 18:41
 14/22 anonim válasza:
Ez drága? Nem lehet, hogy valójában csak nem engedhetsz meg magadnak egy autót...?
szept. 27. 19:06
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
#8 Na látszik, hogy lövésed nincs róla. A kedvedért megnéztem a Meriva 20 perces kupplungozását. Az 3-4 óra, ha minden megy simán, annyi vágás van a videóban, hogy valami hihetetlen. Innen csókoltatom a fotelszerelőket. 😘
szept. 27. 19:18
 16/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
50%

"Az index lámpa cseréje volt ennyi vagy a reaktorban cserélték a lassítórudakat?"

Fel kellett tölteni indexfolyadékkal, de 16-ossal, mert az olcsóbb 9-es nem kompatibilis.

szept. 27. 22:18
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
2 adatot tudunk az időt és a pénzt. Mit csinaltak ? Anyag benne volt ?
szept. 28. 04:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy futómű felújítás fékek rendbetételével szerintem lehet ennyi még egy fapados típusnál is. Ez egy havi fizetés, drágaságországban nincs ebben semmi csoda.
szept. 28. 07:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez kb. bruttó 22e Ft-os óradíj. Manapság ez teljesen átlagos. Nincs ebben semmi rendkívüli. Valami garázszsori sufniban számla nélkül valóban lehet hogy ennél olcsóbban is összetákolták volna neked. Ha azt jobbank tartod, legközelebb vidd oda! Gondolom ide sem kényszeratett senki, hogy csak ide viheted.
szept. 28. 10:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Na erre mostmár én is kiváncsi vagyok hogy milyen autó és mit csináltak
szept. 28. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!