Első autónak suzuki Ignis?
Figyelt kérdés
-2007
-1,3 benzines
-94Le
-170.000km
Édesapám autója, újonnan vásárolta annak idején, végig garázsban tartotta,nem rohad, megkímélt.
400.000 ft akarja eladni nekem,ő pedig vesz egy vitarát.
szept. 26. 18:49
3/7 Mad Max2 válasza:
Nekem ignisem van
Nem első autó, volt már jó pár autóm előtte is
Nekem megfelel, meg vagyok elégedve vele
Olcsóbban üzemeltethető autó nem igen van
Megbizható, és ha esetleg valamit mégis ki kell cserélni, fillérekből van hozzá minden.
Első autónak ideális.
(Amugy sokan családi autónak hazsnálják, és arra is jó:))
4/7 anonim válasza:
Teljesen jó autó, nekem is az van, első autónak meg pláne tökéletes. A valóban tényleg jó állapotúakat klímával 1 millió ft felett adják, szóval nem kell elvárni a tökéletes állapotot, de lehet hogy jó lesz.
5/7 anonim válasza:
az mondjuk durva, hogy pénzt kér érte az öreg tőled:D
6/7 anonim válasza:
A kereskedők 3 napos autóknak hívják ezeket. Mert 3 nap alatt eladják. A tied kb. 1 napos. Mindenképp vedd meg fatertól. Ennyiért csak rakat szarokat kapsz ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!