Első autónak mi legyen?
Az alábbi típusokban gondolkodtam : F Astra, Suzuki Swift és Ignis
Melyik lenne a legjobb? Az Ignissel van személyes tapasztalatom(van a családban egy)
swift.
Ha belefér 1 milla, akkor Honda Jazz 2005-től
A Jazzek nem tetszenek
A Swiftben annyi nem tetszik, hogy nem érezném magamat biztonságban, túl könnyű, meg az Ignis üléspozíciója jobban tetszik, meg, hogy nagyobb is mint a Swift vagy az F Astra
Ignist nem ajanlom.
Varosban futarkodni oke. De amint ki ersz a varosbol es 90nel egy kamion jon szembe es a szele megcsapja az autod oldalrol halal felelmed lesz az elejen mert olyan erzes hogy ez a kis doboz most begordul az arokba.
De amugy mechanikailag a vilagbol is ki megy ha egy kis kezelest megkap.
Akkor vegyél VW POLOt, Hatchback 6N. 1.4,1.6.kimennek a világból, ha odafigyelsz rájuk, jó érzés vezetni, nekem sokkal jobban bejön mint a japánok.
Apámnak swiftje van, a polo után olyan érzés benne, mint ha papírrepülőre ültem volna.
A Polom pont eladó sorba kerül, mert nincs pénzem a felújításra(veérlés, váltó, rozsdák), a szerelő durván 400000-ből azt mondja, teljesen rendbe lehetne tenni(ára 100e). 1.6, '96, 200000km. Sok autóban ültem már, de ezt imádom. országúton 5.2-5.6-ot fogyaszt, 5-ösben húz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!