Kia Ceed kombi gépkocsikról vélemény?
Amennyiert ujjonnan megvettem annyiert ingyen volt.
Nem vettem eszre, hogy nyekeregne nyikorogna, meg a kemeny műanyagokat sem de valoszinű akinek nincs az jobban tudja.
Szemely szerint HA ujra vennem akkor 1.6 crdi motorral de inkabb hyundait. Benzinessel mar nem.
Nincs baja csak 10 000 km-ig olajcsere, filterek csereje. Gyertyacsere sem art sűrűbben mint az előírt, fekfolyadek 2 evente a hűtővíz 3 évente. Nem a klasszikus hűtővizeket kell hasznalni hanem speci koreai motorokhoz mert amugy egy idő utan kuka.
Odafigyelős autó.
Benzinesek nemszeretik a rövid utat es az alacsony fordulatot.
Amugy semmi extra a fogyasztasa sem mondható alacsonynak, ahhoz kepest, hogy eco motor.
A harmadik generációnál jár, melyik érdekel? Hányadik generáció?
Pont hogy a köbcenti meg a lóerő fontos mert néhány motor rossz, néhány meg jó.
A neten találsz erről rengeteg irományt.
Na, a harmadik szerintem nagyon jó gép, szerethető, nem véletlenül gyartyák már elég rég és van belőle sok, flottákban is.
Nyilván a közvetlen befecskendezéses benzinesek nem fogják meghálálni ha városban fogsz csak vele döcögni, ha ez a felhasználás volna a tipikus akkor inkább az ikertestvérét vedd, a hyundai i30at az 1.5ös dpi-vel, az birja. Van ugyan ceed 1.4essel de rettenetesen lomha, sokat eszik, és bár ez még túl fiatal, nem tudni még de a korábbi szériákban ezzel a motorral volt sok gond egy idő után. A turbós motorok egyébként nagyon kellemesen, az ezres nyilván Wartburg hangú, az 1.4T tök jó, az 1.5T kimondottan kiváló, megy mint az állat és vegyesben elvan 6literrel, egy ismerősömnek van, tudom. Ha sokat mész akkor nyilván dízelben is gondolkodhat az, az 1.6 crdi egy nagyon megbízható motor de 6 liter alá csak finom lábbal megy (legalábbis ezt tapasztaltam a második szériával), így inkább az 1.5T benzinest ajánlanám mert a benzinessége miatt jobban fogja tartani az értékét.
> "Nem vettem eszre, hogy nyekeregne nyikorogna, meg a kemeny műanyagokat sem de valoszinű akinek nincs az jobban tudja."
Ülj át egy német, francia vagy japán autóba, rögtön észreveszed a különbséget. Összehasonlítási alap nélkül persze, hogy nem veszed észre, mert ahhoz szoktál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!