Ferdehátú/kombi autót vennék 600 és 1 millió között, mit ajánlotok?
Szívem csücske a Skoda Fabia 1.4 16v 100lovas de nem tudom hogy ennyiért jó e.
Miket ajánlotok amik legalább ekkora erővel vannak hogy a bódét jól mozgassák (nem racsera kell)
Vasaló swift nekem pinduri (nem érzem magam túl jól benne). Esetleg a swift helyett ignis akkor?
Vagy 1es focus ?
G astrát is néztem de vacila van
Ennyi pénzért felejtsd el a márkát meg a tipust. Csak is az állapot számítson. Ne legyen rozsda és legyen karbantartva. Magánszemélytől vedd, olyantól aki rég használja és ismeri és lelkiismeretesen be tud számolni az autó állapotáról.
Egyébként ezeket javaslom:
Citroen Xsara 1.6 16V
Ford Focus 1.6 16V
Opel Astra G 1.6 8V vagy 1.8 16V
Peugeot 206 SW, 307 1.4 8V/1.4 16V/1.6 16V/2.0 16v
Renault Clio Kombi 1.2 16v
Toyota Corolla 1.4/1.6 16V
A VW csoport szerintem csak dízelben jó (1.9 pd-m van jelenleg), a benzinesek lomhák, sokat esznek, zabálják a trafókat, az 1.4 16v-nek lehetnek szelep és olajszivattyú gondjai, nem tudom ajánlani.
Clio kombi? Nem hallottam sose róla 😅. Mennyire elég hozzá az 1.2 es motor ha mondjuk butor van benne vagy esetleg 4 fő?
Focus, Toyota,clio hanyadik generációsakat nézzem?
Opel combot néztem még este, de az is inkább dízel sajna
Van Clio kombi igen, a hármasból, városba elég az 1.2, persze nem egy erőgép de egyszerű és megbízható, de ha a célod a 4emberes vagy a bútoros közlekedés akkor nem a te autód.
Tök mindegy hányadik generáció, megadod az árat a keresőbe aztán dob amit dob, 1milla alatt a kettes focus eléggé az alja, az egyesből meg a teteje, de nagyon kell vigyázni mert nagyon tud rohadni. Berlingot, Partnert is érdemes nézni ha bútort szállítasz, az 1.4 benzines megbízható, hátsó hídra kell figyelni, ha nem volt törve nem rohannak. 1.6 16v-vel jól is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!