Miért van az, hogy a német prémiumok minősége lecsökkent az utóbbi években, míg a japán Lexusnál ez nincs így?
Figyelt kérdés
A német prémiumoknál: Audi, Mercedes, BMW az utóbbi időben egyre többször hallani, hogy nagyon leadták a minőséget, viszont az áraik valami elképesztőek. Nem egy olyan tesztet olvastam, videót láttam, hogy az új E,C osztályban, Audi A6-ban... egy sima ujjal történő megnyomásra vagy egy kis mozgatásra úgy recsegnek a műanyagok, mint egy 20 éves Fiatban (de lehet még abban sem). Akár a középkonzol, ajtópanelek minden, ezeket látva nem értem a 30-40 milliós árakat. Míg egy Lexusnál nem hallottam ilyenekről és nem is nagyon láttam ilyet. Mi ennek az oka?szept. 24. 19:37
11/12 anonim válasza:
Meg azért azt se felejtsük el hogy Magyarországon kb 50 német prémiumra jut egy Lexus, így sokkal többet hallani róluk.
12/12 anonim válasza:
Minden auto egyre tobb muanyagot tartalmaz azaz egyre gagyibbak. Ugye a muanyag az olcso es raadasul egy szennyezo mereganyag.
Mondhatnanam hogy szarbol varat nem lehet epiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!