Ladába milyen motor fér el a gyári helyett?
#17 vagyok.
Köszönöm az érveket pro és kontra.
Ahogy már korábban is írtam fiatal amatőrökről van szó, akit hívhatunk Szabó Gábornak, Nagy Bélának, Kovács Lajosnak, vagy amit csak akarsz. Értem én, hogy #20 csak provokál, hátha valamelyik névvel már találkozott, és boldogan leírhatná, hogy bezzeg az ő ismerőse megverte három és fél másodperccel az én ismerősömet.
Pedig megérthetné, hogy nem erről szól a történet!
Ezek a gyerekek most kezdenek ismerkedni a rallyval, az autószereléssel, én pedig a magam egyszerű módján próbálok segíteni.
Lelkesek, örülnek, ha kicsit jobban gyorsul az autó, ha stabilabban fordul, vagy ha valahol le tudnak spórolni 2-3 kilót a súlyból.
Ilyenkor történik meg a korábban említett eset, hogy beülök az autóba és fordulok egyet vele. Persze, ettől még én nem leszek fejlesztőmérnök, sem próbamester, de még rally pilóta sem.
Mellesleg -ha a jogi oldalát nézzük- nem kaptam tőlük engedélyt, hogy publikálhassam a nevüket.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!