Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ladába milyen motor fér el a...

Ladába milyen motor fér el a gyári helyett?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm kinek mit sikerült bele pattintani komolyabb àtalakítás nélkül. Jöhetnek a sztorik. :)

szept. 19. 22:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#17 vagyok.

Köszönöm az érveket pro és kontra.

Ahogy már korábban is írtam fiatal amatőrökről van szó, akit hívhatunk Szabó Gábornak, Nagy Bélának, Kovács Lajosnak, vagy amit csak akarsz. Értem én, hogy #20 csak provokál, hátha valamelyik névvel már találkozott, és boldogan leírhatná, hogy bezzeg az ő ismerőse megverte három és fél másodperccel az én ismerősömet.

Pedig megérthetné, hogy nem erről szól a történet!

Ezek a gyerekek most kezdenek ismerkedni a rallyval, az autószereléssel, én pedig a magam egyszerű módján próbálok segíteni.

Lelkesek, örülnek, ha kicsit jobban gyorsul az autó, ha stabilabban fordul, vagy ha valahol le tudnak spórolni 2-3 kilót a súlyból.

Ilyenkor történik meg a korábban említett eset, hogy beülök az autóba és fordulok egyet vele. Persze, ettől még én nem leszek fejlesztőmérnök, sem próbamester, de még rally pilóta sem.

Mellesleg -ha a jogi oldalát nézzük- nem kaptam tőlük engedélyt, hogy publikálhassam a nevüket.😉

nov. 8. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!