Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz ma már jogsit...

Mennyire nehéz ma már jogsit szerezni ?

Figyelt kérdés

És hogyan működik?

Be telefonálok hogy jogsit szeretnék és?

Az oktatót nekem kell kiválasztani?

Valaki elmagyarázná nekem teljesen ?

Sajnos én nemtudom még mi hogy működik, fiatal vagyok és nincs ilyenbe sajnos segítségem

Nagyon köszi!

F/16

szept. 8. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Az első lépés, hogy felveszed a kapcsolatot egy autósiskolával. Személyesen, telefonon, emailben, ahogy neked szimpatikus. Ők pontosan tájékoztatni fognak mindenről és minden kérdésedre válaszolnak. Iskolánként lehet eltérés a folyamatokban, szóval én nem részletezném it (persze a legtöbb dolog az fix mindenhol, de nem minden, szóval inkább az iskola valaszoljon, ne mi).
szept. 8. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát, kérdés, hol laksz. Én pl. annó alföldi mezővárosban úgy kezdtem, hogy éppen házibuliban voltam, amikor apám telefonált, hogy felhívott a város két autósiskolája közül az egyiket, múlt héten indult egy tanfolyam (akkor még nem volt e-titán), holnaptól mehetek órára, és az én első, a tanfolyamnak harmadik órámon már meg is mondták, mikor fog elméleti vizsgára menni az egész csapat. Persze az elméleti vizsga már nem így működik. Oktatóm meg úgy lett, hogy bátyám oktatójával nem volt elégedett fater, egyszer egy szép napon a Spar parkolóban meglátott egy oktatóautót, és leszólította a vezetőjét, hogy "szia, nem ismerjük egymást, XY a feleségem, őt ismered, a fiam szeptemberben lesz 17, lennél az oktatója? Tanítsd meg előzni és legyen még idén jogsija." Oktató meg rábólintott, születésnapom után két nappal meg is volt a rutinvizsgám.

De egy folyton tele budapesti iskolában például valószínűleg nem így mennek a dolgok. Az A kategóriát meg úgy csináltam Bp-n, hogy nálunk online időpontfoglalás volt órákra, nem egy kijelölt oktatóm volt, hanem amikor odamentem, akkor derült ki, hogy aznap kivel vezetünk.

szept. 10. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!