Létezik olyan hogy az autók mennyire csendesek?
Enyém 130-nál akkor a szélzaj, hogy zenét sem tudok hallgatni, nagyon zavaró és fárasztó.
Létezik ilyen teszt? Ezt miért nem tüntetik fel a gyártók? Irtó zavaró..ugye tesztvezetésnél lehet ez elő sem jön ha nem mentek autopályán.de egy új autónal ki az aki ilyenre gondolna?
Az durva, milyen autó? Valami régebbi?
Nekem is csak egy alsó-középkategóriás autóm van, de mivel sokat pályázok, rendeléskor direkt kértem hangszigetelt üvegezést. A motor is 130-nál 2300-as fordulaton duruzsol, alig hallani belőle velemit. Nem állítom, hogy teljes csend van, de normál beszédhangon lehet beszélgetni, közel nem kell kiabálni, nem kellemetlen a hangja.
Ellenben az előző munkahelyemen még a 2010-es évek elején valóban olyan céges autók voltak, amiknek a motorja pályán 4000-es fordulaton üvöltött, full-fapad felszereltség, nulla szigetelés. A munkanap végére, 800-1000 km után már a fejem megfájdult a folyamatos zúgástól.
Van egy ilyen oldal, nem tudom mennyire valid.
Viszont az autós tesztekben általában ki szokták emelni ha egy autó csendes, vagy épp nagyon zajos, szóval olvasgass.
Példaként: A Mazda 6-os tesztek mindegyike megemlíti hogy mennyire rossz a zajszigetelése (Amit egyébként nem gondolna az ember, mert egy nagy autópályás utazóautónak tűnik), viszont a VW Golf vagy Passat kifejezetten csendes, ezt is mondják mindig.
Ez az oldal, de én nem hagyatkoznék rá teljesen.
VAn sok ilyen autó, például az egyterű is nagysebességnél jobban nő a szélzaj mint egy laposnál.
De kárpótol a térős hely és a kényelem.
Én sose megyek 100-nál gyorsabban és ez ennek tökéletes.
A mazda 6 -al telibe találtál 2015-ös. Ahh..szabadulni akarok tőle.újan vettem..de most már félek.hogy nehogy zsákbamacskát vegyek megint
Pedig benzines nem is dízel..és mégis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!