Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G autóm javításához...

Opel Astra G autóm javításához tudtok szakit ajánlani?

Figyelt kérdés

A "check engine" lámpája autópályán megtett 70-80 km után rendszeresen kigyullad. Szerviz nem talál hibakódot. (Több márkás benzinkutat kipróbáltam.)

Jellemző a tippelés-találgatás a hibáról, a lehetséges költségekről.

#Opel #enginelamp
szept. 2. 19:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha Gárdony környékén jársz hétvégén, kiolvasom neked ingyen. Én 2 hete vettem opcom-ot kínából, tökéletesen működik, kiolvasta azokat a kódokat amikkel tényleg voltak bajaim. Amíg nem volt opcomom, próbáltam kivillogtatni a pedálos módszerrel , de olyan hibalistát dobott hogy feladtam. Mindenesetre tudtam hogy mik hibásodtak meg, és ezt az utólagos kiolvasás megerősítette mert el volt tárolva minden (trafósor, gyertyák, főtengely jeladó, EGR tisztítás)

Legutóbb amikor már azt hittem hogy minden rendben, az ínjektor elektronikára panaszkodott, dobta a check engine-t, és rángatott az autó, kihagyott egy henger.Mint kiderült, az egyik ínjektorom csatlakozásánál volt egy szemmel szinte nem észrevehető korrodálás, ami megcsiszolás és tisztítás után tökéletes lett. Azóta nincs check engine, a fogyasztásom pedig 6,29 (nagyrészt pálya).

szept. 5. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!