OPEL Astra G 1.4 classic manapság mennyire értelmes választás?
2 fajta 1.4-es motorral vannak, egyik a láncos, másik a szíjas.
A láncos pontosan ugyanaz, mint az 1.2-es, ami már 1.2-ként is borzalmasan gagyi volt, na erre opel még rátett +15 lóerőt arra a borzalomra.
Inkább vegyél egy 1.6-ost, nem fog többet enni, de nem lesz vele annyi baj.
Az olajat ne egye, zsákbamacska nagyon, meg én szerelőként se tudom, melyik zabálja az olajat, ránézésre. :(
Nekem 2006 végi classicom van, 1.4 twinport láncos, olajat nem eszi, jól fogyaszt. Ha forgatod az erő is elég. Olajat az enyem azért nem eszik, mert 10-12 ezer kilóméterenként volt cserélve benne mindig, ritka az ilyen. Ha eszi se vészes, alkatrészből csak a régi Swifthez van több, de kényelemben a g astra azért felette van. Ha rövid, 10-20 perces utakra fogod használni, nem a legjobb választás, nem tesz annyira jót neki tartósan. Ha sokat fogsz vele 50-70-90nel menni, nagyon fogod szeretni. 130nál már 4000ret forog ott már 7 körül eszik is nekem. Ha a kínálat aljáról választasz egy nagyon olcsó műszakisat, lehet nyúzni sokáig olajat rátöltögetve.
Nagyon jól mutatja hogy jó konstrukció az, hogy még mindig mennyit látni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!