Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Supermotóval mennyire lehet...

Supermotóval mennyire lehet túrázni?

Figyelt kérdés

Adott egy KTM 690 SMC, unokatestvérem motorja. Tökéletes állapotban, tökéletesen szervizelve, sérülésmentesen árulja. Családtagként áron alul odaadná nekem.

Ha megvenném, akkor Pesten belül használnám alapvetően, de két havonta elmennék vidékre haverjaimhoz (40-50 km), évente egyszer pedig egy túra is előfordulhatna (300-400 km). Utóbbi kettőre mennyire alkalmas a masina? Hányadik km után szakadna le a seggem? Vagy ne féljek ilyentől?

aug. 28. 19:08
1 2
 11/12 anonim válasza:

" bocsi, hogy kirakom név nélkül). "

semmi baj

pont nem érdekel

" Valakinek van más tapasztalat "

aki volt már supermotoval rendes túrán és mást mond az hazudik már bocs 😂

ennyire nem értesz a motorokhoz??

gondolj bele logikusan

szar ülés nulla támasz nulla tároló hely kemény felfüggesztés gazdaságtalan fogyasztás meg még sorolhatnám

minden utca sarkon állhatsz meg tankolni

nagyon jó túra lesz

arról nem beszélve h a rövid áttételezés miatt a motornak se tesz jót több száz km egy huzamba

egyszer poénból el lehet menni bmivel de rendszeresen nem

turáztam én már aprilia rs 125tel is aztán hónapokig jártam masszőrhöz úgy be állt a derekam

aug. 31. 19:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem. Nem lenne rendszeresen, évente tényleg maximum egy hosszabb táv, de köszönöm a választ!
aug. 31. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!