Supermotóval mennyire lehet túrázni?
Adott egy KTM 690 SMC, unokatestvérem motorja. Tökéletes állapotban, tökéletesen szervizelve, sérülésmentesen árulja. Családtagként áron alul odaadná nekem.
Ha megvenném, akkor Pesten belül használnám alapvetően, de két havonta elmennék vidékre haverjaimhoz (40-50 km), évente egyszer pedig egy túra is előfordulhatna (300-400 km). Utóbbi kettőre mennyire alkalmas a masina? Hányadik km után szakadna le a seggem? Vagy ne féljek ilyentől?
A 300-400km még nem olyan táv hogy ne lehetne ilyen jellegű motorral teljesíteni főleg ha sok benne a gyorsforgalmú út,akkor időben nem olyan sok maga az út. Ha zsibbad a segged megállsz vagy felálsz egy pár percre a motoron akár a túrások néha vagy a crossosok is felálnak a motoron.
Az már más kérdés hogy ilyen jellegű motor vásárlás nem a legjobb ötlet. Ha korábban nem is supermotoban gondolkodtál akkor szerintem nem éri meg venni csak azért mert unokatesód olcsóbban adja neked. Az ilyen motorok hobbicélra vannak és az ember akkor tudja igazán élvezni a hobbiját ha olyan motorja is van amilyet szeretett volna. Ha más fajta motort szerettél volna korábban akkor inkább olyat vegyél még ha valamivel többe is kerül.
Van supermotom, és ez a 40-50km egy seggel még azt mondom, hogy elmegy, de 3-400 kilométert ezen a félpicsányi ülésen nem vállalnék be. Hiába szállsz le, vagy állsz fel az ülésben, ahhoz kell fél nap, hogy elmúljon. Sok normális üléssel rendelkező túraendúrósnál olvastam a csoportunkban, hogy zselébetétet tetet az ülésbe, mert hosszú távon fájt a segge.
Amúgy van aki bevállalja a hosszú túrát vele
nem jó ötlet hidd el
nekem is volt egy suzuki dr-z400 hogy majd milyen jó lesz el járogatni néha tura motoros barátaimmal ide oda
nem vagyok kényes nem szar a derekam nincs arany erem mégis a 100. km után már csak állva esett jól motorozni annyira ki készített
a supermoto nem turázásra van. teljesen másra lett kitalálva
turázásra tura motor való. vagy chopper vagy esetleg nagyrobogó
városon belül meg bármi jó
akár valami kis köbcentis robesz vagy váltós is
Kaptam egy ilyen választ privát üzenetben (bocsi, hogy kirakom név nélkül). Valakinek van más tapasztalat?
Egyébként köszi mindenki a többi választ is!
Élő példáját láthattuk , mikor a kérdező két profilról is írogat, és saját magát oltogatja, hogy mennyire rossz döntést hozna.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!