Használt autóvásárlás probléma merült fel (?)
Vasárnap vásároltunk egy használt autót (foglalóval, majd készpénzzel, szerződéssel) minden jól ment. Ma elvittem egy szerelőhöz és kiderült néhány hiba. A motortartó fémszerkezet amin a bak van rohad, lyukas és heggesztve volt (elég durván). Illetve 1 nap elteltével felvillat a check engine is (valamilyen katalizátor hiba miatt).
Mit tudunk tenni ilyenkor? Délután felhívjuk őket, addig is valakinek van valamilyen tapasztalata ilyen téren? Köszi előre is.
Érdekes, az elején te kezdted a vernyákot a problémák felsorolását.
Most viszont szintén te vagy aki a "rokon/barát/ féláras alkatrész" dumával példálózik.
Mi az igazság, siratod magad a tré vásárlásért, vagy dicsekszel a kapcsolataiddal? 😁
Egyik sem 😁
Laikus vagyok. Nyilván az elején letört ez a sokminden, de kicsit kiszínezte az illető a dolgokat (aki szembesített a problémákkal). Most csak szimplán örülök, hogy nem kell új autó után nézni, mert rendbe tették ezt emberi áron. Bár nem tudom miért kell tovább húzni, miután megköszöntem a válaszokat ez a kérdés így le is van tudva. Vagy ez már nem így megy: kérdés - válasz(ok) - vége ? 😁
Köszönöm! 😊
Mindenkinek szép napot és jó szerencsét mindenhez! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!