Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autóvásárlás probléma...

Használt autóvásárlás probléma merült fel (?)

Figyelt kérdés

Vasárnap vásároltunk egy használt autót (foglalóval, majd készpénzzel, szerződéssel) minden jól ment. Ma elvittem egy szerelőhöz és kiderült néhány hiba. A motortartó fémszerkezet amin a bak van rohad, lyukas és heggesztve volt (elég durván). Illetve 1 nap elteltével felvillat a check engine is (valamilyen katalizátor hiba miatt).

Mit tudunk tenni ilyenkor? Délután felhívjuk őket, addig is valakinek van valamilyen tapasztalata ilyen téren? Köszi előre is.

aug. 28. 12:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Érdekes, az elején te kezdted a vernyákot a problémák felsorolását.

Most viszont szintén te vagy aki a "rokon/barát/ féláras alkatrész" dumával példálózik.

Mi az igazság, siratod magad a tré vásárlásért, vagy dicsekszel a kapcsolataiddal? 😁

szept. 16. 15:15
 22/24 A kérdező kommentje:

Egyik sem 😁

Laikus vagyok. Nyilván az elején letört ez a sokminden, de kicsit kiszínezte az illető a dolgokat (aki szembesített a problémákkal). Most csak szimplán örülök, hogy nem kell új autó után nézni, mert rendbe tették ezt emberi áron. Bár nem tudom miért kell tovább húzni, miután megköszöntem a válaszokat ez a kérdés így le is van tudva. Vagy ez már nem így megy: kérdés - válasz(ok) - vége ? 😁

szept. 18. 17:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor használd örömmel az autót :)
szept. 19. 13:28
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm! 😊

Mindenkinek szép napot és jó szerencsét mindenhez! 🙂

szept. 19. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!